Wednesday, September 24, 2014

Promosi Makan Besar Kenny Rogers Roasters

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua??? Pada hari ni kami nak rest dari promote tentang koleksi kami. Kami nak promote tentang perkara lain pula. Confirm korang pun happy sangat-sangat bila dapat info ni. Sharing is caring kan...

Siapa suka makan di Kenny Rogers Roasters??? Kami bukanlah penggemar tapi kadang-kadang bila terasa nak tukar selera, so kami singgah juga lah. Lebih-lebih lagi kalau ada promotion!!! Nampak tak macam mana permainan kami??? hehehehe... Kebetulan saya belum celebrate birthday husband, so dalam tercari-cari tu terjumpalah promotion dari Kenny Rogers ni...

Memang sangat-sangat berbaloi!!! Kami pergi berdua (dating kottt!!!) & makanan itu sangat berlebihan untuk kami berdua... Maybe makanan untuk 4 orang rasanya...huhuhuhu... Jom tengok apa yang kami dapat dari voucher ni...
Ini semua hasil pancingan kami hanya menggunakan voucher tersebut... Alhamdulillah, kenyang kami malam tu. Rezeki dari-Nya...

Kalau korang nak jugak rasa kenikmatan ni, jangan lengah-lengah lagi. Promosi ni tamat pada 30 September 2014 ini sahaja. Korang boleh dapatkan & print out voucher tu DI SINI .

Antara promosi-promosi di KRR :-



Terdapat beberapa lagi promosi sempena 51st Malaysia Day & 20th KRR's Anniversary. Korang juga boleh dapatkan info yang lebih banyak dari website KRR di Kenny Rogers Roasters .

Selamat menjamu selera dari kami (^_^)

# Pesanan Admin :-
Berita baik dari Admin QasehMuslimah.Munirah...Sesiapa yang berminat boleh terus email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ...detail yg kami perlukn ;
  1. Nama ;
  2. Company/Alamat ;
  3. Contact ; (Phone/WhatsApp/apa-apalah untuk customer hubungi)
  4. Cerita sikit tentang business korang...
  5. Gambar-gambar yang MENARIK berkaitan dengan business korang...
  6. Apa-apa sahaja detail yang penting & korang rasa sesuai untuk promote business korang!
Insya Allah kita sama2 mencuba utk perkembangkan lagi buz & ekonomi kita...amin...

enjoy shopping & crafting with us....

2 comments :

  1. Dulu suka kenny tp skang dh tak minat sbb selalu kena tunggu lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee...saya mmg jarang sikit makan di Kenny.. Tapi bila ada promosi macam ni, kadang-kadang teringin nak makan, serbu je lah!!! hehehehe... Alhamdulillah setakat ni service ok...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)