Friday, March 27, 2015

Casing SUPERMAN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Selamat Pagi semua customer & followers kami... Alhamdulillah, rezeki kami untuk update Blog pada pagi ni. Dah beberapa hari kami terpaksa tangguh update Blog sebab terikat dengan duty siapkan readymade koleksi Felt Craft & order handbag/backpack yang agak lumayan bulan ni.

Apa benda pula tiba-tiba ada Superman ni??? Korang mesti tertanya-tanya kan?? Ini adalah tempahan yang kami terima dari salah seorang customer kami. Peminat tegar superhero..hehehehehe

Sepertiman korang baca title, begitu jugalah isi kandungannya. Hari ni kami nak share tentang casing power bank yang telah kami sediakan untuk regular customer kami ni. Dia memang peminat casing ni. Dah berapa kali order casing felt kami. Nak tengok gambar penuh?? Manalah tahu kot-kot korang nak jadikan salah satu idea korang nanti...

Casing PowerBank
Kod : CSG010315
Hiasan : Logo SUPERMAN
Warna : Royal Blue/Grey

Simple je casing ni tapi menarik & tertarik. Selalunya lelaki ni memang kurang sikit nak hias penuh. Janji simple dan kemas. Memang kenalah dengan hasil kerja kami, simple & kemasan jahitan yang 100% pasti!!! (^_^)

Kalau korang terliur nak juga casing macam ni, boleh je terus membuat tempahan dari kami. Untuk hiasan tu tak semestinya logo Superman je, korang boleh pilih sendiri. Warna?? Korang boleh pilih juga. Semuanya boleh discuss...hehehehee

Sebarang tempahan/pertanyaan boleh terus contact kami di :-
  1. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
  2. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  3. Email kami di : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  4. Menggunakan ORDER FORM kami di bahagian paling bawah Blog ni.
Ada INFO penting dari kami -->
  • Kepada warga Teluk Intan, Perak, pada 30.03.2015 (Isnin) nanti pihak QM-M akan membuka Booth di Depan Bangunan TM Point Teluk Intan, Perak. Pelbagai barangan ready made kami sediakan dengan harga yang super duper murah!!! Jangan lupe datang tau...
  • Kepada peminat HANDBAG/BACKPACK/TOTEBAG, korang boleh singgah di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau FB Munirah Mustafar untuk memborong pelbagai koleksi handbag/backpack/totebag! Harga OFFER CLEARANCE STOCK sebelum GST!!! Jom shopping cepat..
So, jangan lupe temujanji kita di Teluk Intan & jom pakat-pakat borong handbag/backpack/totebag hrga MURAH dari kami...

Thanks kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)