Thursday, March 5, 2015

Tempahan dari Cik Ros TM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami? Semoga semua sihat hendaknya. Dah lama kami tidak berkesempatan update tentang koleksi FELT CRAFT kami ni. Alhamdulillah hari ni dapat mencuri masa sedikit. Business handbag & backpack kami alhamdulillah semakin mendapat perhatian & order dari customer juga tidak putus. So, hari ni kita fokus pada FELT CRAFT pula...

Ini adalah semasa proses menyiapkan Casing Kotak Tisu ni. Cantik & menyerlah kan??? Kami pun suka sangat siapkan baranag kraf tempahan customer kami. Semangat tu lain macam sikit. Memang agak memenatkan tetapi puas hati sangat....


Casing Kotak Tisu.
Kod : CT010315
Hiasan : Bunga Melur + Button
Tulisan : I LOVE OPAH

Keychain Owl
Kod : KC010315
Warna : Yellow, White, Black, Turquoise & Brown

Keychain simple ni memang suka sangat customer order!!! Simple & comey... Kami pun ada jahit untuk diri sendiri juga. Walaupun untuk diri sendiri, kami tetap kena bayar tau... Businiess tetap business, tak boleh campur aduk dengan personal (^_^)

Casing Harddisk
Kod : CSG010315
Hiasan : Musang + Ribbon + Pearl
Tulisan : LOVE OPAH QASEH

Ini pula Casing Harddisk!! Siap ada gambar musang pakai ribbon lagi... Kau ado??? hehehehe.. Kalau korang berminat untuk tempahan, korang boleh pilih hiasan tu nak macam mana & kita boleh discuss.. Tak perlu pening kepala... Semua design atas korang tapi kalau nak sebijik macam design kami pun boleh juga...

Okeylah, macam biasa kalau korang berminat boleh terus contact kami melalui :-
  • ORDER FORM yang berada di bahagian paling bawah Blog ini.
  • Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • PM kami di Page FB : QasehMuslimah.Munirah
  • WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Senang sangat-sangat. Semuanya hanya di hujung jari korang...
Akhir kata dari kami, terima kasih sudi luangkan masa korang singgah di Blog kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)