Friday, March 13, 2015

QASEH GOLD ada disini

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Korang pernah dengar tak produk QASEH GOLD ni?? Macam mana rupanya??? Macam dalam gambar kat bawah ni... Kami siap letak harga terus supaya tak peningkan korang.
Apa lagilah QM-M jual ni?? Macam-macam... hehehehe... Jangan risau, kami tak jual racun pun. Semua kami share & perkenalkan serta membuka peluang untuk korang adalah makanan kesihatan yang bukan makan hari ni, esok terus dapat result tapi result yang positif akan terhasil secara berperingkat!!! Bukannya apa, kami tak percaya pada produk yang cepat sangat bagi result ni sebab risaukan effect negatif yang kita tak jangka.
Tapi insya Allah produk Qaseh Gold & Stevia Sweetener memang kami syorkan 100% yakin!!!

Sebelum tu jemput baca Intro QASEH GOLD ni dulu... Lepas ni baru kita cerita panjang...

Insya Allah dapat input sedikit walaupun tak banyak lagi. So, untuk permulaan kami syorkan korang 3 produk penting & laris Qaseh Gold. Ini merangkumi produk kesihatan 1 keluarga yang berasaskan makanan sunah. Daripada kita dok telan ubat & vitamin yang berlambak untuk 1 hari, nak cover kesihatan itu ini, apa kata korang try QASEH GOLD ni.. Insya Allah kelebihannya untuk memelihara & upgrade kesihatan keseluruhan  kita... (^_^)

Produk : Qaseh Gold Kekanda
Harga : RM 78.00/botol (excluding postage fee)

Produk : Qaseh Gold Adinda
Harga : RM 78.00/botol (excluding postage fee)
Produk : Qaseh Gold Junior
Harga : RM 66.00/botol (excluding postage fee)

So kalau korang masih tercari2 makanan kesihatan keluarga yang mudah cara pengambilannya pada harga yang murah dan sangat mujarab?
Korang patut cuba Qaseh Gold. Ia adalah jus kesihatan dari makanan sunah yang tiada bahan kimia dan diformulasi dari ramuan seperti madu, kurma, buah tiin, delima, habbatus sauda', minyak zaitun, sireh, zaffaran, gingko biloba, arabic gum & air zam-zam..

Qasehgold juga mengandungi herba2 terpilih :
Qaseh Gold Adinda - khusus untuk wanita : manjakani, pegaga, buah markisa
Qaseh Gold Kekanda - khusus untuk lelaki : guarana, ashwaganda, tribulus
Qaseh Gold Junior - khusus untuk kanak-kanak: badam, bayam, kismis


Cara Pengambilan?
✔2 sudu pagi semasa perut kosong
✔2 sudu sebelum tidur

Korang try baca betul-betul & jika ada sebarang pertanyaan/masalah/nak ORDER, boleh PM kami di FB Munirah Mustafar atau Page FB QasehMuslimah-Munirah atau WhatsApp di no : 011-2427 4941 ... Mudah je... Semuanya hanya di hujung jari kita...

Insya Allah nanti kita akan sambung lagi bercerita panjang lebar tentang makanan kesihatan QASEH GOLD ni... Kami akan share dengan korang pelbagai input lain & juga testimoni dari pengguna Qaseh Gold..
Jangan malu & segan untuk contact kami di :-

FB : Munirah Mustafar
Page FB : QasehMuslimah-Munirah
WhatsApp : 011-2427 4941 

Jangan lupe juga pada produk kesihatan kami iaitu STEVIA SWEETENER . Korang boleh rujuk di entry kami di STEVIA SWEETENER

Terima kasih sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ni..   
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)