Friday, March 20, 2015

Casing Tisu Kotak Pn. Milah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Apa khabar semua customer & followers kami?? Semoga semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja. Alhamdulillah kami juga berkeadaan baik cuma beberapa hari ini kami di uji dengan kesihatan yang tidak begitu memberangsangkan. Kebarangkalian disebabkan oleh keadaan cuaca panas yang melanda negara kita kini. Tapi kami fikir positif & redha kerana itu tandanya Allah s.w.t sentiasa ingat pada kita (^_^)

Cantik tak??? Casing kotak tisu ini sudah pun selamat sampai kepada tuannya, Kak Milah (Staf TM Teluk Intan). Alhamdulillah, semakin bertambah tempahan yang kami terima. Untuk pengetahuan semua, jahitan dahan-dahan & dain tu adalah hasil jahitan tangan 100% suami kami yang tercinta!!!! Siapa kata lelaki tak mampu menjahit kemas sebegitu???
Alhamdulillah kami di kurniakan suami yang ringan tulang & cukup berseni!!! 

Korang nak tengok setiap side??? Boleh... zoom gambar ni pula...

Ni kami zoom dari side atas. Cantik kan jahitan tangan untuk dahan menjalar & daun tu... Kami suka sangat tengok... Kalau kami belum tentu dapat jahit sebaik itu!!! Terima kasih en. suami ku... hehehehehe
Casing Kotak Tisu
Kod : CT020315
Saiz : Standard Kotak Tisu Tesco
Tulisan : LOVE YOU FOREVER
Hiasan : Bunga Mawar, Butterfly, Love, Butang, 1/2 Pearl, Glitter Butterfly
Warna : Light Pink/Pink

Kalau korang berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami melalui salah satu dari 4 cara di bawah :-
  1. Melalui ORDER FORM yang berada di bahagian paling bawah Blog ni.
  2. Email kami melalui qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di No : 011-2427 4941 (8.30pg - 11.00mlm sahaja)
Kami harap semua customer & followers kami boleh & cuba faham kalau kami update "SLOW RESPOND" atau "KAMI ADA URUSAN DI LUAR". Maklumlah, kerja kami juga merangkumi kerja-kerja wajib kami lakukan. Ada masanya kami lambat respond kepada PM/Email/WhatsApp korang, maknanya kami kena dahulukan kerja-kerja yang paling penting pada masa itu. Jangan terus-terus push kami. Macam biasa, just tinggalkan pesanan korang & dalam masa 24 jam kami akan reply... Thanks a lot kerana memahami & sudi bertolak ansur...

Terima kasih kerana sudi luangkan masa membaca entry kami...
enjoy shopping & crafting with us....

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)