Monday, June 22, 2015

Doa Amalan Sepanjang Ramadhan Hari ke 6 hingga 10.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar amalan puasa kita semua setakat ini? Alhamdulillah kami dalam keadaan baik-baik sahaja. Pada tahun ini kami cuba amalkan disiplin berbuka kami agar tidak terlalu mengikut nafsu lapar tu...
Di sini kami share dengan korang Doa Amalan Bulan Ramadhan mengikut turutan hari kita berpuasa... Jom kita sama-sama beramal (^_^)





Alhamdulillah...semoga kita dapat amalkan bersama-sama. Tapi ingat, perkara wajib perlu di dahulukan sambil di selit dengan perkara sunat..

Kami juga ingin mohon maaf kepada semua followers & customer kami kerana kami jarang online FB/Page FB & Blog bulan ni. Pada siang hari kami agak busy dengan persiapan menyediakan kuih muih untuk jualan berbuka. Maklumlah sekarang ni belanja harian dah semakin mahal & tinggi, so kami perlu berusaha lebih untuk kehidupan kami. 

Paling pantas respond kami boleh beri melalui WhatsApp. So, jika ada pertanyaan & tempahan berkaitan dengan koleksi & produk kami boleh terus WhatsApp kami di nombor 011-2427 4941 ... Insya Allah dalam masa 24 jam kami akan respond...

Antara Koleksi & Produk kami :-
>> SERUNDING DAGING / IKAN / AYAM <<
>> POPIA MINI GULUNG <<
>> KUIH SIPUT <<
>> KOLEKSI FELT CRAFT <<
>> KOLEKSI HANDBAG / BACKPACK <<
>> PRODUK STEVIA SWEETENER <<
>> PRODUK QASEH GOLD <<

Jika ada sebarang tempahan / pertanyaan :-
--> WhatsApp : 011-2427 4941
--> PM kami di FB : Munirah Mustafar / Page FB : QasehMuslimah.Munirah
--> Order Form di bahagian paling bawah blog ini.
--> Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

terima kasih sudi singgah di Blog comey kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)