Tuesday, June 2, 2015

Qaseh Gold

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kerap pulak kami update Blog minggu & bulan ni ek... Alhamdulillah, ada masa sikit. Lagipun nak qada bulan lepas sebab hanya mampu update 2 kali je. So bulan ni selagi terdaya & punyai masa kita update info terkini & bermanfaat untuk semua...
Ingat lagi tak kami pernah update tentang produk QASEH GOLD ni?? Korang boleh refer di link ini > Qaseh Gold Ada Disini < . Lama tak update tentang produk ni. Kami kekurangan masa sikit. Nak kena bahagi masa update koleksi Felt Craft, Handbag/Backpack/Totebag... Insya Allah bulan ni kami try fokus pada produk Qaseh Gold, Stevia Sweetener, Popia Mini, Serunding, Kuih Siput & koleksi lain juga tidak ketinggalan...

Sebelum ini kami dah update tentang QASEH GOLD KEKANDA, QASEH GOLD ADINDA & QASEH GOLD JUNIOR. So, hari ni kami nak perkenalkan produk Qaseh Gold yang lain pula. Produk ini memang sentiasa HOT di pasaran.


Produk : Qaseh Gold Premier
Harga : RM 120.00/unit 
(excluding postage fee)

✔Kesihatan Umum
✔Tenaga
✔Minda
✔Sistem Imun
✔Sistem penghadaman
✔Tulang & Sendi
✔Penglihatan

Diperkaya dengan :
✿ Kurma
✿ Madu
✿ Tiin
✿ Zaitun
✿ Habbatus Sauda
✿ Delima
✿ Air Zam zam
✿ Gam Arab
✿ Za'faran
✿ Gingko

Ramuan tambahan didalam qaseh gold premier :
✔KRANBERI
*bercirikan anti oksidan
*membantu mengurangkan risiko jangkitan saluran kencing (UTI)
*membantu mengurangkan risiko kanser
*membantu memperbaiki fungsi sistem imun
*bercirikan anti inflamasi yang menstabilkan tekanan darah tinggi & merendahkan paras LDL kolesterol
*membantu mengurangkan risiko penyakit gusi
*menyokong kesihatan sistem penghadaman

✔GOJI BERI
*terkenal dalam perubatan tradisional cina
*mengandungi zeaxanthin, sejenis anti oksidan yang menyokong kesihatan penglihatan
*berpotensi membantu mengawal paras gula
*membantu mengawal kolestrol dalam darah
*digunakan untuk memperbaiki tekanan darah tinggi
*membantu meningkatkan tenaga, memperbaiki kualiti tidur & mengurangkan stress
*membantu memperbaiki sistem penghadaman

✔BIJI ANGGUR
*mengandungi antioksidan polyphenols, termasuk Oligomeric Proanthocyanidin Complexes (OPCs) iaitu sejenis anti oksidan yang hebat
*membantu mengurangkan risiko kanser
*membantu melawan jangkitan
*membantu memperbaiki paras gula dalam darah
*membantu melambatkan penuaan otak
*membantu menstabilkan tekanan darah tinggi, merendahkan paras LDL kolestrol & melancarkan perjalanan darah
*membantu memperbaiki penglihatan malam

✔KALSIUM IKAN TAMBAN
*kaya dengan sumber kalsium semulajadi
*menyokong kesihatan tulang & sendi

✔WHITE KIDNEY BEAN
*menyokong kesihatan sistem penghadaman
*membantu merendahkan paras LDL kolestrol
*mengurangkan risiko penyakit jantung
*membantu menstabilkan gula dalam darah

✔ ROSELLE
*mengurangkan kolestrol yang berlebihan dalam badan
*menstabilkan tekanan darah tinggi & kencing manis
*membantu proses pencernaan
*melambatkan proses penuaan di wajah
*merangsang kecerdasan minda

Qaseh Gold Premier juga mengandungi madu & kalsium 3-4 kali ganda dari Qaseh Gold Adinda / Kekananda.

Produk : Pati Garam Mineral Sole(Sollay)
Harga : RM 60.00/unit
(excluding postage fee)

Fungsinya untuk seimbangkan mineral dalam badan. Paling elok untuk customer yang ada penyakit 4 serangkai (darah tinggi, kencing manis, buah pinggang & jantung.
 
Pati Kristal Garam Mineral Sole
☆Garam Himalaya merupakan garam terbaik di dunia yang mengandungi 84 elemen mineral penting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk kekal sihat
☆100% tulen dan semulajadi & dapat membantu dalam penyembuhan pelbagai penyakit & meningkatkan proses penyerapan zat-zat makanan.

>>Kebaikan Garam Mineral Sole (Sollay)<<
✔baik untuk penyakit 4 serangkai
☆ kencing manis
☆ darah tinggi
☆ buah pinggang
☆ jantung

✔merawat resdung/sinus
✔membuang toksin didalam badan
✔membersihkan paru-paru daripada mukus & kahak melekit terutamanya bagi penghidap asthma
✔merawat penyakit kulit
✔membantu mengecutkan cyst
✔menghilangkan penyakit gout dan arthritis
✔membantu mengurangkan kolestrol dalam badan
✔membantu merawat kencing kotor
✔membantu melancarkan peredaran darah, urat saraf & hormon

Cara Pengambilan :
✔Campurkan 3ml Sole ke dalam satu gelas air mineral / air kosong & minum pada waktu pagi semasa perut kosong
✔Campurkan 5ml lagi ke dalam air minuman 1.5 liter untuk diminum sepanjang hari
✔Boleh diminum selalu kerana penggunaan kerap tidak memberi kesan sampingan

Produk : Garam Masakan
Harga : RM 19.00/unit
(excluding postage fee)

Produk : Rindu Cafe
Harga : RM 40.00/box
(excluding postage fee)

Jika berminat untuk tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Terima kasih kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)