Monday, June 1, 2015

SERUNDING KELATE & POPIA MINI QM-M

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kami nak hebah-hebahkan kepada semua berkaitan dengan produk kami yang akan & semestinya HOT..HOT... & HOT sepanjang bulan Ramadhan & Bulan Syawal ni. Korang boleh direct order dari kami. Tiada orang ketiga, ke empat atau ke sepuluh ribu pun...
Harga??? Insya Allah mampu milik untuk diri kami & korang juga... Ini adalah perniagaan dari keluarga juga so kami mampu semampu bagi harga yang korang juga mampu...

SERUNDING KELATE.

SERUNDING IKAN :-
100 gram : RM 6.00
500 gram : RM 30.00
1 Kg : RM 55.00

SERUNDING DAGING :-
100 gram : RM 8.00
500 gram : RM 35.00
1 Kg : RM 65.00

SERUNDING AYAM :-
100 gram : RM 8.00
500 gram : RM 35.00
1 Kg : RM 65.00

Serunding kami adalah 100% handmade dari orang kampung KELANTAN!!! Memang 100% original... 100% tahan sampai 3-4 bulan. Juga 100%  dap...dap...SEDAPPPP!!!!
Ini bagi korang yang masih tercari-cari apa idea & pilihan lain kalau time puasa atau bersahur nanti korang RASA MALAS, TAK LARAT, TAKUT TAK SEMPAT MASAK... bagi student lak yang nak cari PENAMBAH SELERA time berbuka puasa & bersahur, sesiapa yang nak ada FEEL OLD SCHOLL atau nak MENAIKKAN SELERA time makan ketupat/lemang bila Hari Raya nanti... Inilah jawapannya... SERUNDING IKAN/AYAM & DAGING dari kami...
 
POPIA MINI.

POPIA MINI (isi : serunding ikan)
500 gram : RM 15.00
1 Kg : RM 30.00

Popia Mini ni kami memang handmade sendiri. Memang 24jam mengadap siapkan popia mini ni. Nak siapkan 1 balang (500 gram) pun makan masa 1 hari... Tapi kalau nak habiskan 1 balang tu confirm 1/2 jam pun tak sampai sebab sedap & rangup sangat!!
Demi menjaga kualiti produk POPIA MINI kami ini, kami menyediakan packing dalam balang plastik sahaja. Tiada request untuk nak kami packing dalam plastik tau. Nanti kalau kami pos menggunakan plastik sahaja, bila sampai kat korang alamatnya nanti pecah berderai... Takkan korang nak makan serbuk je kot...hehehehehe

Ada satu lagi produk kami still in progress. Gambar tak dapat ambik lagi. Insya Allah coming soon... Kami berusaha untuk pelbagaikan lagi produk kami. Tetapi kami tetap offer dengan harga MAMPU MILIK & berbaloi untuk kedua-dua pihak...

Sebarang tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Page FB : QasehMuslimah.Munirah 
WhatsApp : 011-2427 4941

*** Harga yang di pamerkan tidak termasuk postage fee.. Ini kerana jika JUMLAH BERAT pembelian korang bawah 1 Kg, maka pihak kami akan menggunakan khidmat POSLAJU. Jika JUMLAH BERAT pembelian korang 1 Kg & ke atas, pihak kami akan menggunakan khidmat company COURIER yang menawarkan charge terendah tetapi masa penghantarannya yang terbaik!!!!


Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)