Tuesday, June 9, 2015

Pillow Couple Owl.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Berdebar-debar pula bila Bulan Ramadhan semakin hampir. Semoga kita semua dapat berpuasa dalam keadaan yang aman & sihat. Kami cuba untuk manage business kami samada Felt Craft, Handbag & Produk QM-M dengan sebaiknya supaya tidak mengganggu ibadat puasa kami kelak. Harap korang juga begitu.

Cantik tak couple Owl ni?? Sebenarnya pada hari ini kami nak share dengan korang koleksi Pillow Felt Craft kami. Dan ini adalah salah sorang customer kami. Alhamdulillah semuanya beres... Jom kita check satu persatu & kami explain...

Ini pandangan depan & belakang pillow kami ni. Kain yang kami gunakan adalah KAIN FELT + COTTON... So, korang tahulah mana satu kain felt & mana satu kain cotton. Ini adalah atas permintaan customer kami. Sebab tu kami tegaskan di sini, korang boleh request material & kita akan discuss mana yang lebih baik. 
Kain Cotton kami gunakan 80% untuk pillow kali ini. Iaitu 100% bahagian belakang & depan. Kemudian kami hiaskan dengan kain felt di bahagian depan. 

Koleksi : Pillow
Kod : PL010615
Hiasan : Owl (Smokey Pink + Baby Blue) / Bunga
Material : Kain Cotton + Kain Felt / Button

Kalau korang juga berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
>> Page FB : QasehMuslimah.Munirah
>> WhatsApp : 011-2427 4941
>> ORDER FORM di Blog kami ini...
>> Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Just confirm order dengan kami, settle payment & dalam masa 1 minggu** kami akan pos kan kepada korang...
** bergantung kepada masa, keadaan & kuantiti order semasa.

Terima kasih kerana sudi singgah di Blog kami & membaca entry kami kali ini. Korang jangan lupa juga kalau nak shopping produk & koleksi kami selain dari Koleksi Felt Craft pun boleh seperti :-
>> HANDBAG/BACKPACK <<
>> SERUNDING IKAN, AYAM & DAGING <<
>> POPIA MINI GULUNG <<
>> KUIH SIPUT <<
>> PRODUK QASEH GOLD <<
>> PRODUK STEVIA SWEETENER <<

enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)