Monday, October 17, 2011

17-25 Oct 2011 : Coupon McDonald!!!!


Salam semua....
Mesti korang tension kan, kenapa la banyak sangat saya post entry dalam sehari...hehehehe... Korang mesti happy lak bila baca entry saya ni... Just untuk korang semua...

Korang suka makan McDonald tak???? 
Quarter Pounder With Cheese???
Mesti korang suka sangat kan...

Agak2 berapa harga Quarter Pounder With Cheese tu? (chewah, bagi ayat penuh lg!). Takpelah, lambat la nak tunggu korang jawab. Biar saya yg bgtau & share ngan korang... sy kan suka share segala maklumat ni... hehehehe..


Quarter Pounder With Cheese :-
A La Carte           : RM 7.30
McValue Meal   : RM 10.75 (M)
McValue Meal   : RM 12.05 (L)

Bleh tahan gak harganya kan. Tapi ngan harga ni korang dapat r gak carbonated drink & french fries.
TAPI....
McDonald ni nak bagi korang hadiah skit.... Start hari ni 17 Oktober 2011 hingga 25 Oktober 2011, korang boleh dapatkan Quarter Pounder With Cheese - McValue Meal (M), dengan harga RM 6.99 SAHAJA...!!!!   
Sape nak bagi??? hehehehe... (gaya mcm sy ni duta McDonald kn...)
Korang klik DISINI untuk dapatkan vaucher tu... print atau fotostat byak2 & share ngan kawan2 yg lain... Sharing is Caring ok...
Saya pun InsyaAllah akan pujuk husband sy mkn, mkn & mkn Quarter Pounder ni... (",)
Anyway, Selamat Menjamu Selera....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)