Friday, October 28, 2011

Handmake Craft : Pin Bunga Melur

Salam semua...
Maaflah lambat update blog. Saya baru dapat edit gambar2dr kamera. Nasib baiklah kamera saya ni tak banyak songeh. Susah senangku memang bersama kamera ni....hehehehe...
Oklah, saya nk perkenalkan kat korang produk dari kami. Gerenti korang terbeliak mata punye. Sebab produk kami ni cantikkkkkk sgt...
Pin ni memang cute & sesuai untuk di gayakan di mana2 majlis even korang just nak berjalan2 sekalipun.

PIN BUNGA MELUR.

Pin Bunga Melur... Dari Pandangan Depan...
Amacam, cantik tak? PIN BUNGA MELUR ni kami suami isteri jahit sendiri tau. 200% handmake tau... Tapi korang gerenti akan berpuas hati sebab kami akan pastikan kualitinya 300% perfect!!!!
Tak puas lagi tengok gambar kat atas ni? Takpe, kita zoooommmmm skit....

PIN BUNGA MELUR...cantik & memikat!
ni plak kita zoom bahagian belakang PIN BUNGA MELUR
PIN BUNGA MELUR ni kami jahit mengikut warna pilihan customer kami. Tetapi kami ada juga jahit banyak2 untuk di jual kepada customer yang baru nak kenal produk kami. So, korang boleh pilih warna kegemaran korang.
Harga plak? Don't worry, kalau korang dengar pun conform korang tak percaya SEMURAH itu korang perlu bayar untuk PIN BUNGA MELUR YANG SE GAH INI...!
Hantarkan pesanan ada sekarang... Kami sentiasa menunggu dengan senyuman...

Enjoy shopping with us!

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)