Friday, December 9, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari Fiqah.

Assalamualaikum...
Maaf sangat2 sebab lama tak update. Kami tidak berkesempatan. Kali ni kami 'di serang' dengan customer kami yang regular & customer baru...! (Alhamdulillah...) Mereka membuat tempahan headband. Ada yang nak hadiahkan kepada anak2 sendiri & ader yang hendak di hadiahkan kepada kawan2 serta family. Sekali sekala bagi anak2 melaram kan, apa salahnya...
Tapi kali ni kami tidak update headband lagi. Sebab gambar2 tak transfer dlm netbook lagi. InsyaAllah entry akan datang nanti kami try update kan... Tunggu ek...
Hari ni kami nak update keychain yang di tempah oleh Fiqah. Keychain berbentuk hati ni simple je tapi sweet la... Fiqah adalah customer baru kami. Ini adalah tempahan yang telah kami siapkan.

Side Depan


Side Belakang
Simple je kan? Tetapi memang sweet & comey sangat2. Bentuk & warna adalah 100% idea & permintaan dari Fiqah! Kalau korang perasan, sebelum ni kami ada jahit keychain lebih kurang macam ni. So, Fiqah berkenan sangat dengan keychain ni, cepat2 die order pada kami!
Korang bila lagi? Tempahlah cepat2 dari kami. InsyaAllah, kami akan pastikan korang happy & berpuas hati...
Jom kita zoom lagi sekali keychain ni tapi dalam background lain lak (' ',)

sweet & simple
Fiqah punye!!!





















Seperti biasa, sebarang tempahan bolehlah di buat di ORDER FORM yang kami letakkan di side bawah blog kami yang comey ni. Korang boleh juga bertanya khabar @ nak bersoal jawab dengan kami melalui FB & email kami. Jangan segan2, kami bersiap sedia 100% merungkai kemusykilan anda. Tempahlah sekarang!!!

Enjoy shopping with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)