Thursday, December 1, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari Lily Natasha

Assalamulaikum korang....
Apa khabar? Busy ke hari ni... Kali ni kami update lagi koleksi keychain kami... Mesti korang asyik tertanya2 kenapalah banyak sangat keychain daripada koleksi lain kan? Sebabnya, customer kami lebih prefer keychain untuk di jadikan hadiah & untuk koleksi peribadi. Tapi itu tidak bermakna koleksi2 kami yang lain tidak mendapat sambutan...
Anyway, kami di sini ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada customer kami & korang semua yang sudi support kami....

Keychain ni di tempah oleh Lily Natasha. Bestkan nama die... Nama moden! Keychain yang pertama ni dia nak kami masukkan fiber. Jadi macam bantal lah. Bahagian depan & belakang dia mahu kami jahitkan nama die. So, inilah hasilnya... So cute!!!


Untuk keychain yang kedua, Lily berhajat hendak hadiahkan kepada Mak tersayang! Tapi kali ni die memilih untuk tidak memasukkan fiber. Secara jujurnya, kami suka keychain ni. Nampak sweet sangat & kemas! Terutama apabila perkataan 'EMAK' tu di jahit dengan felt warna pink & merah... Setuju tak?



Okeylah, kalau korang berminat, macam biasalah... Boleh isikan maklumat korang di ORDER FORM kami. Tapi kalau korang ada sebarang pertanyaan, bolehlah email kepada kami ataupun join FB kami...

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)