Monday, November 28, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari Kota Bharu.

Assalamualaikum....

Selamat menyambut tahun baru Hijrah 1433.....Salam Maal Hijrah dari kami...so, cuti panjang ni ader aper program? mesti sibuk kan....sama macam kami la...sibut nak siapkan tempahan ni sebab tempahan ni agak 'istimewa'..datang dari Kota Bharu...kami dah siapkan dan dah dihantar ke tuan punya barang...bawah ni adalah tempahan yang dah pun siap...so, minta komen ler dari sahabat2 sekalian untuk mengomen design kami ni...hehehe....kalau raser berminat pun ok, leh tempah...hehehe....layannnnnn.......

kereta idaman
penyeri suasana
harimau mengaum
teman setia
transformers kembali...
penat berjalan......
jangan marah-marah...
senyum sokmo....
cantik tak??? Conform cantik kan... jom kita zoom skali lagi...


















Okeylah, kalau korang semua bminat, sila isi ORDER FORM (korang jenguk kat area bawah sekali...). Kalau nak tau lebih lanjut tentang koleksi kali ni, korang leh email kami... Dengan sepantas kilat kami akan reply email korang....
So apa korang dok tunggu2 lagi... Dapatkan sekarang!!! Korang conform tak kecewa lah!

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)