Wednesday, November 2, 2011

Handmake Craft : Keychain Bear

Assalamualaikum...
Apa khabar korang semua? (gaya macam lama xjupe kat blog, padahal smlm br update...hehehe...). Apa pula yg kami nak update kali ni ek? Hari2 update koleksi ni, tak bosan ke? Jawapannya............... KAMI LANGSUNG TAK BOSAN!!!! (bangganyer...)
Koleksi kali ni memang cute miut... Selalunya girl suka benda ni tapi zaman sekarang ni lelaki pun mempunyai minat yang sama gak. Takde terhadnye...

Handmake Craft : Keychain Bear.

Cute Bear...
Cute tak? Keychain ni adalah tempahan khas oleh kawan kepada husband saya. Dia nak bagi keychain ni kat wife die sebab wife die minat sangat ngan bear. Bentuk hati di dada tu melambangkan bahawa wife die sentiasa di hatinya, walau kat mana die pergi...
So sweeeettttttttt.....
Salah satu cara untuk meluahkan perasaan & romantik seorang suami....
Kami tidak terhad kepada bear je. Kalau korang nak bentuk lain, insyaAllah kami akan usahakan. So, tunggu apa lagi. Peluang dh ada depan mata...  
TEMPAHLAH SEKARANG...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)