Wednesday, November 23, 2011

Terima Kasih HARIMAU MALAYA

Rasanya kami belum terlewat untuk mengucapkan TERIMA KASIH & TAHNIAH kepada team HARIMAU MALAYA... (walaupun entry sblm ni kami dh wish tapi rasa macam nak wish je lagi...)
Di youtube, blog & media cetak dok heboh lagi tentang kejayaan pasukan Malaysia di Sukan Sea... Bila tengok berita sambutan kepulangan wira2 negara ni, tibe2 rasa jealous lak sbb tak dapat join dieorang... So, hari ni sambil2 buat kerja, sambil2 tgk video & berita wira2 kita ni...
Macam2 ragam yang dapat di tonton dalam youtube. Antara semua tu, ini adalah pilihan kami... Memang terasa bahangnya...
Amacam, seronok tak? Walaupun bising sangat2 tapi itulah laungan kegembiraan & betapa puasnya hati ni... Kalau geng2 garuda ni tengok, conform tercirit dieorang...hehehehe...

Korang try dgr & faham setiap apa yang di perkatakan oleh Ong Kim Swee ni. Saya setuju 200% apa yang dia katakan tu... Wartawan ni agaknya dh takde idea nk bagi soalan kot... Tapi agak2 lah skit... Ntah apa2... Ong Kim Swee & Harimau Malaya tetap yang terbaik....

Lagu ni pun saya ambik di Youtube... Rasa bersemangat... HARIMAU MALAYA memang yang TERBAIK...!!!!!

GOOOOLLLLLLL....!!!!!!
Bagi korang yang tak sempat saksikan camne gaya kita dapat gol... Korang leh tengok kat sini...

Gaya tandukan Asraruddin tu ada gaya harimau gak kn... Rilex & bergaya... Cayalah Asraruddin!

ni lak detik2 sepakan penalty. Sepakan Badrol tu memang mencemaskan & bergaya!

KEJAYAAN MILIK HARIMAU MALAYA!!!!!!
Alhamdulillah....

2 comments :

  1. mmg tercirit la garuda..kompom bertukar jd angry bird :P

    ReplyDelete
  2. hehehehe...harimau malaya tetap pejuang handalan la...hehehehe...garuda dh xberani nak menapak kat darat sbb harimau malaya dh standby nk mengaum...ngaummmmm....

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)