Tuesday, November 15, 2011

HOT COLLECTION

Assalamualaikum...
Dah lama saya tak update blog kan. Busy skit... Alhamdulillah, business baru start nak 'berlari laju". Tempahan yang dah siap pun saya & suami tak sempat nak ambil gambar lagi sbb itulah tak dapat nak update dlm blog.
Hari ni saya just nak refresh balik apa koleksi yang saya dh posting dalam blog kesukaan ramai ni... (aiiii...lambung nampak!!!). Lebih kurang macam promotion gak la... So, jom kita jenguk2 balik koleksi2 kami...

PIN BUNGA MAWAR... menarik & tertarik!!!
PIN BUNGA MELUR...cantik & memikat!
Sarung Handphone, Keychain & Keychain Handphone...
Keychain Bear...
Antara koleksi KEYCHAIN kami gak...
Duta tak rasmi kami memakai HEADBAND yang cute!!!
Kalau korang berminat untuk membuat tempahan, just isi ORDER FORM yang berada di bawah skali... Tapi kalau korang nak bertanyakan soalan, bleh email kami. Berkaitan dengan order ke, harga ke, permintaan colour ke, insyaAllah kami cuba respond pada pertanyaan anda. Jangan segan2...

Enjoy shopping with us...

2 comments :

  1. iskkk tak leh jadi nihhh..nk order gak...tp nk kena tgk2 dulu...selalu bukak blog dgn rushing..

    ReplyDelete
  2. xpelh, akak tgk2 dl...bab hrga akak jgn risau... setakat ni customer respond, hrga produk kami paling bpatutan & murah...tp brg tbaik dr ladang!!! ('',)

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)