Tuesday, November 1, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari NOR...

Assalamualaikum...
Seperti yang di janjikan, kami tetap mencuri masa untuk update koleksi kami untuk korang. Kami pasti koleksi-koleksi kami ini dapat mencuri perhatian dan minat korang untuk membuat tempahan. Apa kata untuk bulan November ini, korang semua mencuba sesuatu yang menarik seperti koleksi kami ini.
Ini adalah salah satu tempahan dari customer kami. Dia membuat tempahan ini untuk di jadikan hadiah kepada emaknya. Kami cuma di beri masa 2 hari bagi menyiapkan tempahan ini. Warna barangan adalah pilihan customer kami ini sendiri. Cuma design & beberapa perkara lain adalah hasil perbincangan kami bersama.

Handmake Craft : Keychain.

IDRIS ni adalah nama ayah Nor...

SARI adalah nama emak Nor



Cantik tak? Ini baru 1 keychain... Gerenti korang dah teruja kn??? kn??? Ader lagi tempahan yang kami terima dari Nor.

Handmake Craft : Keychain Love

ni gambar dari side depan
ni lak gambar dari side belakang
Keychain handphone berbentuk hati ni adalah sebagai lambang sayang Nor kepada emaknya. Sweet kan??? Kita jenguk lak tempahan yang lain....

Handmake Craft : Sarung Handphone

side Depan
side Belakang... Huruf R tu memang sengaja di jahit gitu ek
camni r kalau nak guna sarung handphone ni
Amacam, excited tak? Tiga barang ni kami siapkan dalam masa 2 hari je tau... Alhamdulillah, Nor berpuas hati dengan hasil kerja kami... Korang nak tengok lagi tempahan td... Jom tgk kat bawah...

So sweet kan???
Cantik, menarik... tertarik...
Kalau korang pun hendak semua handmake craft macam Nor ni, jangan tunggu & fikir lama-lama. Just lakukan tempahan sekarang... Kami sentiasa menanti tempahan dari korang... Tentang harga ek? Kita boleh bincang... Harga yang berpatutan pasti menjadi milik korang!

Enjoy shopping with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)