Tuesday, November 22, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari Ika

Assalamualaikum...
Lama kami tak update blog kan? Ingatkan semalam nak update tapi memandangkan keadaan yang kurang mengizinkan, so kami try curi masa update blog malam ni. 
Sebelum kami terus ke point utama kami, firstly kami ucapkan TERIMA KASIH & TAHNIAH KEPADA TEAM HARIMAU MALAYA KITA... Terima kasih yang tak terhingga... Sekali lagi kita buktikan bahawa team Malaysia bukan calang2 orangnye... Sesungguhnya Malaysia tidak memerlukan pemain luar untuk bergelar juara!!! HARIMAU MALAYA memang terunggul di Asia!!! Garuda pula terus patah sayapnye...

Oklah, kali ni kami just nak update antara tempahan yang telah kami siapkan. Kalau korang berminat, macam biasa bolehlah PM kami & isi ORDER FORM yang terletak di bahagian bawah blog kami...

Tempahan dari Ika.
1. Keychain khas utk mak...
yg ni hadiah utk birthday mak Ika...

nama Ika di side blkg keychain
2. Keychain khas utk diri sendiri...

nama Ika di jahit dgn kemas...

rama2 sebagai hiasan yg simple tp sweet!
3. Brooch Bunga Mawar...

pandangan side depan
pandangan side belakang

Alhamdulillah, kami berjaya siapkan tempahan Ika pada masa yang dijanjikan. Terima kasih kepada Ika kerana sudi menggunakan khidmat kami. Kepada korng lak, kalau berminat jangan tunggu2 lagi... Tempahlah sekarang... Korang boleh menggunakan ORDER FORM yang terletak di bahagian bawah blog kami ni...
Jika ada sebarang pertanyaan, korang boleh PM kami di facebook kami @ email je terus kepada kami...

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)