Wednesday, November 9, 2011

Handmake Craft : Headband

Assalamualaikum...
Selamat hari Rabu... Semoga pagi & hari ni serta akan datang membawa rezeki kepada kita semua. Okeylah, pagi ni sy nak perkenalkan produk kami yang baru. Baru tak baru juga lah sebab benda ni memang sudah wujud lama cuma kami pelbagaikan sikit. Supaya nampak lebih cantik & sweet...
Kali ni sy perkenalkan kat korang HEADBAND. Sesuai untuk baby girl & mak baby ataupun girl yg luar sana untuk bergaya. Headband kami simple tapi menarik perhatian orang sekeliling. Ini adalah tempahan headband yang kami siapkan. 

Tempahan K.Ikin

100% Headband jahitan tangan tau
Zoom dekat sikit
Headband ni di jahit 100% menggunakan jahitan tangan. So, insyaAllah jahitannya lebih kuat & kemas. Kami pastikan jahitan kami setanding dengan jahitan mesin (chewah... taknak kalah tu... Tp mmg bentul pn). 
Ini pula gambar empunya Headband yang kami jahit ni. Baby Nur Qaseh Zhulaika. Comey kan? Qaseh bergaya dengan headband ni pagi raya Aidiladha lepas. 

muka baru bangun tidur...
geramnyer tengok mata tu...
baru nak senyum...
Qaseh gayakan headband di pagi raya...
K.ikin mahukan headband yang simple & tidak terlalu banyak hiasan. So, lepas discuss inilah hasilnya. Harga tak mahal pun. Harga kami still berpatutan & murah tapi kuality produk kami tetap yang tertinggi!
Kalau korang berminat, sila isikan ORDER FORM (kat bawah sekali)... InsyaAllah, kami akan cuba penuhi tempahan korang. Apa tunggu lagi, tempahlah sekarang!!!!


Enjoy shopping with us...

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)