Friday, December 2, 2011

Handmake Craft : Tempahan dari Makngah (Ipoh)

Assalamualaikum...
Kita jumpa lagi. Kali ni kami dapat luangkan masa lebih skit pada blog sebab tempahan yang urgent telah kami siapkan. Tempahan yang ada sekarang, empunya tuan kata tak perlu cepat2. Alhamdulillah, mereka faham keadaan kami. Maklumlah, kami berdua ni bukannya full time jahit felt ni. Just part time, untuk tambah duit belanja & hilangkan tension kerja je...
Okeylah, kali ni kami nak tunjukkan kat korang tempahan yang telah kami siapkan. Keychain ni sepasang tau. Untuk pasangan yang sudah bertunang & akan melangsungkan perkahwinan tak lama lagi. Ini adalah hadiah dari seorang ibu kepada anak & bakal menantunya.


Ini adalah keychain untuk bakal menantu Makngah. Bentuk 'love' kan sinonim dengan wanita, so Makngah memilih bentuk 'love' ni.
Side Depan
Side Belakang

 Ni pulak untuk anak teruna Makngah. Kali ni Makngah pilih bentuk bintang. Semoga anaknya bersinar bak bintang!!!
side Depan
Side Belakang

Sekarang kita zoom kedua2 keychain ni... Memang sepadan! Bagaikan merpati dua sejoli...!!! hehehehe... Kombinasi warna juga adalah 100% pilihan Makngah. Cantik kan????
Side Belakang
Side Depan
Baiklah, macam biasa. Kalau korang berminat dengan koleksi kami, just isi ORDER FORM di blog ni... Sebarang pertanyaan, korang bolehlah emailkan kepada kami @ just join FB kami...
Korang conform berpuas hati dengan kualiti koleksi kami... Kami menanti tempahan dari anda!

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)