Wednesday, December 28, 2011

YEAR END SALE : 28.12.2011 - 31.01.2012

Salam semua...
Excited tak bila baca title kat atas? Ingat shopping complex je yang leh wat Y.E.S??? Kami pun boleh tau...hehehehe...
Sempena menghargai customer2 kami yang sentiasa support kami selama ni. Kami dengan penuh teruja & lapang dada bagi korang shopping habis-habisan.
Promosi kami ini bermula dengan hari ini 28 Disember 2011 dan akan berakhir hingga 31 Januari 2012..!!! Korang ada masa 1 bulan lebih untuk merebut peluang keemasan ini... So, jom berebut sekarang!!!!!!!!!!!!!!!


1) HEADBAND
Harga Normal : RM 15.00 ~ RM 25.00
Harga Abnormal : RM 10.00 sahaja...!!!!
contoh headband :-





2) KEYCHAIN
Pattern A :- Bilangan huruf kurang dari 5 huruf.
Harga Normal : RM 4.00
Harga Abnormal : RM 3.50 sahaja...!!!

Pattern B :-Bilangan huruf lebih dari 5 huruf.
Harga Normal : RM 4.50
Harga Abnormal : RM 4.00 sahaja...!!!!
contoh keychain :-





3) SARUNG HANDPHONE
Harga Normal : RM 15.00 ~ RM 25.00
Harga Abnormal : RM 10.00 sahaja...!!!
antara contoh sarung handphone

4) BROOCH MAWAR

Harga Normal : RM 4.00
Harga Abnormal : RM 3.50 sahaja...!!!!
contoh brooch bunga mawar
5) BROOCH MELUR
Harga Normal : RM 3.50
Harga Abnormal : RM 3.00 sahaja...!!!
contoh bunga melur
6) KEYCHAIN HANDPHONE

Harga Normal : RM 3.50
Harga Abnormal : RM 3.00 sahaja...!!!
Antara contohnya :-



Kami cuba memberikan harga se minimum mungkin kepada korang semua. Walaupun bagi sesetengah orang harga normal kami pun sudah cukup murah namun bagi kami apa salahnya rezeki ni kita share pula. Just untuk korang yang sentiasa support kami. Rugi di dunia takpelah sebab di akhirat nnt menjanjikan keuntungan yang berlipat kali ganda...ye tak???
Anyway, kami get ready nak terima order dari korang... Siapa cepat, dia dapat... Semua ini adalah terhad...!!! Isi ORDER FORM & terus submit kepada kami...

***pssstttt : semua harga di atas TIDAK termasuk bayaran pos. Sila rujuk bayaran pos di ruang RUJUKAN... tq...


Enjoy shopping with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)