Friday, January 27, 2012

Handmake Craft : Tempahan dari Nisa.

Assalamualaikum...
Entry kali ni agak special sikit. Kami telah menerima dgn jayanya gambar headband dari salah seorang customer kami, Nisa. Terima kasih sangat2 Nisa sebab sudi share gambar Zara bersama kami... Kami still menunggu gambar2 dari customer kami yang lain. Please, email kan gambar2 tu kat kami. Nak masukkan dalam blog ni... Glamour pe...!!!
Nisa order pada kami headband untuk anaknya yang diberi nama Zara. Untuk pemilihan warna adalah 100% pilihan Nisa sendiri. Nisa memang pandai menggabungkan warna. Gempak r...
Ini adalah headband yang telah kami siapkan khas untuk Nisa & anaknya Zara... Untuk pemilihan warna bunga, Nisa memilih kod R02 & R06... Manakala tulisan pula menggunakan kod warna P03 & background pula kod warna R05... Semuanya korang boleh rujuk link kod warna kami. Untuk headband tampak lebih cute, kami hiaskan bunga dengan butang ladybird. So sweet kan....
Ini kami sajikan gambar Zara bersama headband pertamanya dari kami...
alahai nyenyaknya tidur...

Chewah kenyit2 mata lak
dah sedar dah...

masa untuk ber posing!!!
Cantik Zara ni, sungguh comel... Kecil2 lagi dah pandai bergaya, besar nanti lagi gempak ek... Sampai senget2 kelopak bunga tu... hehehehe...
Anyway, terima kasih yang tak terhingga kepada Nisa kerana sudi menggunakan khidmat kami. Semoga Nisa sekeluarga berpuas hati. InsyaAllah, nnt kita boleh berurusan lagi...
Dan kepada korang semua, apa tunggu lagi??? Just tinggal 4 hari sahaja lagi sebelum promosi kami melabuhkan tirainya. Mana nak dapat koleksi ni dengan harga yang SEMURAH ini??? Mana nak dapat produk TERCANTIK ni dengan harga SEHEBAT ini???
Korang bolehlah isi ORDER FORM yang telah kami sediakan untuk membuat sebarang tempahan. Jika ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan koleksi kami, korang boleh hubungi kami melalui FB, email & ruangan komen dalam blog ni...


Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)