Enjoy shopping & crafting with us..

Friday, January 13, 2012

Handmake Craft : Tempahan dari Puan Saadiah.

Assalamualaikum...
Kami kembali lagi dengan koleksi yang cukup hebat. Pada hari ini juga kami post kan koleksi keychain kami yang telah di tempah oleh Puan Saadiah a.k.a Cik (panggilan kami pada beliau). Kenapa panggil Cik? Sebabnya walaupun beliau bergelar puan namun beliau tetap ceria & muda... hehehehe... (awet muda tu... kena minta petua ni...)
Koleksi keychain pada kali ni agak simple tapi unsur-unsur menarik & cantik serta bermutu tetap menjadi keutamaan kami.

Bahagian Depan Keychain.

Ini adalah keychain yang telah kami siapkan. SYAFIQAH nama yang agak panjang, so Cik memilih untuk menggunakan keychain berbentuk segi empat panjang. Untuk mendapatkan bentuk yang lebih exclusive, kami menjadikan bentuk segi empat tersebut kepada mengikut lengkok tulisan tersebut... Sungguh menarik!!!

Bahagian Belakang Keychain.

Ini pula adalah pandangan dari bahagian belakang keychain tersebut. Cik mahukan yang simple sahaja, tak sesak sangat. So kami jahit manik bunga diatas felt bebentuk bunga. Kami tambahkan seri dengan jahitan bintang dan alur yang nampak sweet...

Korang berminat untuk memiliki keychain seperti ini. Kami promosikan kepada anda dengan harga hanya RM 4.00 sahaja. Semuanya hanya di hujung jari anda sahaja. Isikan ORDER FORM dan submit kepada kami.
Korang juga boleh hantar komen di ruang komen di blog, FB dan email. Keep in touch with us... Kami akan cuba memberikan khidmat yang terbaik untuk korang semua...

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)