Wednesday, November 19, 2014

Headband Nur Mayessa Luthfiya

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer, agen & followers kami??? Alhamdulillah atas segala rezeki yang DIA kurniakan kepada kita semua. Walaupun agak banyak perkara yang merunsingkan tapi berkat pertolongan dari-Nya, kita dapat melaluinya dengan baik... Amin..

Kami ada terima beberapa request untuk Year End Sale tapi buat pengetahuan semua, koleksi kami setiap tahun ada buat sale & promotion!!! Buktinya?? Harga koleksi kami tidak pernah kami naikkan & semestinya harga yang kami tetapkan adalah yang MAMPU MILIK & terbaik!!!!!!! Kalau beli banyak, kami siap bagi diskaun lagi... siapa lagi nak bagi semua tu??

Entry kali ni kami nak share tentang koleksi HEADBAND kami. Si kecil molek ni pakai memang nampak mengancam habis!! Memang pandai bergaya... Kalaulah si tenet ni duduk area rumah kami memang dah lama jadi model kami..hehehehe...

Tu dia... Gaya cute ada, ala-ala comey ada, ala-ala blur pun ada... Siapa yang mampu buat?? Hanya adik Nur Mayessa Luthfiya sahaja yang mampu... Cair akak tengok dik..hehehehe

Koleksi : Headband
Kod : HB011114
Getah Headband : Orange
Hiasan : Bunga Matahari

Koleksi : Headband
Kod : HB021114
Getah Headband : Turquoise
Hiasan : Bunga Gila-Gila

Koleksi : Headband 
Kod : HB031114
Getah Headband : Green.
Hiasan : Bunga Flat Berkelopak.

Koleksi : Headband
Kod : HB041114
Getah Headband : Purple
Hiasan : Bunga Pusing.

Okey, ada 1 lagi headband yang kami tiada simpan gambar yang sudah di zoom. Korang boleh rujuk gambar mula-mula tadi. Kod bagi headband tersebut :-

Koleksi : Headband
Kod : HB051114
Getah Headband : Merah
Hiasan : Bunga Mawar Pintal.

Okey, pandai tak adik kita ni bergaya??? Jawapan kami MEMANG SUPER DUPER PANDAI!!! Riak muka dia memang buat orang geram nak gigit-gigit.. comey sangat... Pandai Mama & Papa dia bari mood bergambar pada baby dieorang kan...

Kalau korang berminat menempah koleksi headband kami boleh terus contact kami melalui talian-talian yang berikut :-
  • ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog ini.
  • Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  • WhatsApp kami di No : 011-2427 4941
Untuk pengetahuan semua, kami menyediakan 2 jenis getah headband. 1 jenis adalah sepertimana gambar di atas & 1 jenis lagi adalah sedikit lebar ukurannya serta hanya berwarna hitam... Ada sebarang pertanyaan, boleh terus contact kami.
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama kami...

enjoy shopping & crafting with us...

4 comments :

  1. entry ni mengingatkan saya pada anak saudara paling bongsu (yg ke 26)... entah kenapa muka dia macam baby lelaki sampaikan sepupu dia yg masih budak jugak mati2 kata dia lelaki... so mak dia naik hangin jadi sepanjang masa dia pakaikan headband mcm di atas tu yg ada bunga lah hello kitty lah... lepas tu barulah diorang cakap dia pompuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...biasalah tu time baby lagi mmg ssh nak bezakan muka pompuan @ lelaki...dah besar skit nnt baru ada bezanya...hehehehe

      Delete
  2. Assalam...salam ekhuwah dari BUNDA..

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)