Monday, November 3, 2014

Keychain Konvo Jafizah.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Alhamdulillah, dah masuk bulan 11/2014. Dah tak lama nak masuk tahun baru. Cepatnya masa berlalu. Terasa macam semalam baru masuk tahun 2014!!! Semoga hari-hari akan mendatang ini membawa 1001 kerahmatan & rezeki yang berpanjangan.. Amin...

Untuk 1st entry bulan November 2014 ni, kami nak update & share dengan korang koleksi keychain Konvo kami. Ada beberapa tempahan keychain konvo telah kami terima & kami masih berusaha untuk update satu persatu kepada korang. Insya Allah moga dapat menjadi rujukan & ilham terbaik untuk korang membuat tempahan nanti.

Amacam, cute tak??? Patung twin chikky kami pun dah konvo. Lepas ni boleh sambung degree or master lak ek Twin Chikky...
Ini gambar yang sempat kami ambil semasa proses menyiapkan keychain konvo ni. Memang memenatkan badan tapi bila items dah 100% siap & get ready untuk pos, terasa puas hati sangat-sangat. Dan benda yang paling happy bila customer puji & berpuas hati dengan hasil kerja tangan kami (^_^)
Koleksi : Keychain Konvo.
Kod : KC011114

Ini diaaaaaaa......dah siap!!! Sebelum packing kami ambil gambar sikit sambil di sayakan oleh Twin Chikky kami. Memang bergaya sakanlah!!! Korang tak berminat ke?? Kalau berminat boleh PM kami terus & berikan NO.KOD yang telah kami sediakan. Mudah sangat-sangat.
Ready for fly....

Kepada korang yang berminat untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan, boleh terus contact kami melalui :-
  • PM kami di Page QasehMuslimah.Munirah
  • Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • Menggunakan ORDER FORM kami di bahagian paling bawah Blog ini.
  • WhatsApp kami di No : 011-2427 4941
Semuanya hanya di hujung jari anda. 
enjoy shopping & crafting with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)