Monday, November 10, 2014

Tempahan Card Holder dari Haryana.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Semoga semua customer & followers kami sihat walafiat. Alhamdulillah kami suami isteri pun sihat & sentiasa happy dengan kehidupan kami seharian. 

Banyak perkara yang perlu di selesaikan oleh kami tapi hari ni kami curi masa sedikit untuk update Blog selepas selesai update tracking number semua postage kami. Di harap semua tempahan yang di pos selamat di terima oleh customer kami... Insya Allah...

Hari ini kami nak share dengan korang tentang Card Holder dari kami. Semestinya menggunakan 100% jahitan manual. Kekemasan yang terjamin!!
Koleksi : Card Holder.
Kod : CH011114
Background : Royal Blue
Hiasan : Keroppi

Ini dia...!!!! Tempahan yang kami terima dari Haryana. Terima kasih Haryana kerana sudi membuat tempahan dari kami. Insya Allah nanti kita berurusan lagi & semestinya kami akan berikan harga yang terbaik & mampu milik!!

Kalau korang berminat untuk membuat tempahan seperti Haryana, boleh terus contact kami di :-
  1. ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog ini.
  2. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  3. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  4. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Memang cukup senang & permudahkan kerja korang. Buat pengetahuan korang semua, jika kuantiti melebihi 30pcs, kalau boleh inform kami awal-awal 3 minggu sebelum tarikh korang perlukan barangan tersebut siap!!

Ada tempahan URGENT yang kami boleh terima tetapi merujuk kepada masa & barangan jugalah. Maksudnya kalau tempahan dah banyak siap & kami tidak rushing, insya Allah tempahan URGENT kami boleh terima tetapi kalau sebaliknya. kami MINTA MAAF sangat-sangat...

Jangan lupe terus follow kami...
enjoy shopping & crafting with us....

8 comments :

  1. sy dah lama follow blog ni. sy ada blog baru. nak kongsi cerita pun boleh. tq :)
    http://travelog-dakwah.blogspot.com/2014/11/blog-post.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih follow blog saya...
      Insya Allah saya akan follow blog baru awk...thanks (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih..
      kalau berminat nak membuat tempahan, just PM sy (^_^)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih..mmg kembang kecut lah en. hijau sbb ramai dok puji dia comey

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)