Tuesday, December 23, 2014

Cathy Doll : Set STOP TIME & Set BONJOUR PARIS

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni kami nak sambung lagi berkaitan dengan produk-produk CATHY DOLL. Bila update semalam, Alhamdulillah feed back yang amat memberangsangkan!!! Insya Allah 1st shipment nanti akan release selepas 28.12.2014... Maklumlah, sekarang musim banjir. So, stock kami kena tahan sekejap. Lagipun 25.12.14 ni dah Krismas, Poslaju pun nak cuti...

Produk : Stop Time Set

Set Items : Body Gold Scrub 240ml, Body Gold Serum 260ml & Magic Gold Shower Gel 550ml.

Produk : Stop Time Body Gold Scrub.
Kandungan : 240ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Gold scrub mampu mengurangkan kedutan & menjadikan kulit licin serta lembut apabila di sentuh. Boleh di gunakan 2 ~ 3 kali seminggu bersama-sama Magic Gold Shower Gel 550ml.


Produk : Stop Time Body Gold Serum.
Kandungan : 260ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Losyen badan tapi merangkap kepada serum juga. Berfungsi untuk menegangkan segala kedutan serta bertindak sebagai pencerahan kulit. Ianya kaya dengan ekstrak emas dan kolegen untuk awet muda. 
 
Produk : Stop Time Magic Gold Shower Gel.
Kandungan : 550ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)
  • Anti-wrinkle skin.
  • anti-aging.
  • whitens & moisturize.
  • High Nutrition for skin.
  • Smell sweet!
Produk : Set Bonjour Paris.

Set Items : Luxury Scrub Gel 250ml, Sweet Moment Perfume Shower Gel 250ml & Sweet Moment Perfume Body Lotion 250ml.

Produk : Sweet Moment Perfume Shower Gel.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Belai kulit anda sebelum mandi. Gel penyental utama, diekstrak daripada lendir siput bertindak sebagi pengelupasan sel-sel kulit yang tidak aktif untuk pertumbuhan semula kulit baru. Ciri khas untuk khasiat kulit kerana ia membersihkan kulit walaupun jelas. Ia juga membantu melembapkan kulit walaupun kulit paling kering sepanjang hari untuk kecantikan.

Produk : Luxury Scrub Gel.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Skrub badan mengeluarkan bau bunga dan akan memberikan kelembapan kulit anda, membuat anda berasa segar selepas setiap kali digunakan. Skrub mewah ini mempunyai bahan-bahan seperti 24K Gold, Pearl dan Rose. Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan setiap hari.

Produk : Sweet Moment Perfume Body Lotion.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee) 
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Losyen badan untuk melembapkan kulit dan tidak berminyak. Losyen ringan mendalam menyuburkan dan juga mengurangkan bintik hitam dan kedutan. Losyen ini mengandungi kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit untuk kelihatan lebih muda. Asid hyaluronik sel pembaikan kulit.

Orait,sampai sini dulu untuk kali ini. Insya Allah esok kami akan update lagi. Azan Zohor pun dah memanggil tu, perut pun dah berkeroncong!!!
Jika korang berminat untuk tempahan, boleh terus PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau WhatsApp kami di no : 011-2427 4941 ...

enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)