Tuesday, December 2, 2014

Koleksi Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz

Assalamualaikum & Salah Sejahtera...

Kita update Blog lagi hari ini. Pagi ni adalah review untuk koleksi Shawl Butterfly Mia dari watanabegirlz!!! Sebelum ni kami ada update tentang koleksi Tudung Bawal Kelate juga dari IG watanabegirlz... Korang ada baca tak??? Dah beli ke belum?? Sesiapa yang masih ketinggalan boleh check entry kami di Tudung Bawal Kelate From watanabegirlz. Korang juga boleh follow IG watanabegirlz di :-

Untuk koleksi HOT mereka kali ini ialah SHAWL BUTTERFLY MIA... Memang rasa cantik & cute macam butterfly pulak bila sarungkan shawl ni. Berkelip-kelip menyerlah macam butterfly jugak!!!! Bukan saja-saja nak poyo tapi memang terbaik! Semua mata memandang, semua kawan bertanya... Kau ada??? hehehehe..
Ini dia contoh Shawl Butterfly Mia yang di gayakan sendiri oleh empunya IG watanabegirlz . Orang dulu-dulu kata sebelum nak jual pada orang ramai, kita sebagai empunya barang kena test kat diri sendiri dulu, baru boleh nak promote kat orang lain. Itu menunjukkan kita ni 100% confident dengan koleksi kita sendiri... Ye tak??
Ini perincian yang ada di hujung bucu Shawl Butterfly Mia. Memang cantik & menarik... Kombinasi warna Shawl & perinciannya sangat baik & teliti serta halus buatannya. Jangan risau, Shawl ni cukup labuh untuk tutup setiap inci bahagian depan & belakang kaum Hawa. Dan sebaiknya perincian di Shawl Butterfly Mia tidak terlalu sarat kerana mereka percaya simple is perfect!!! Shawl Butterfly Mia menggunakan fabric chiffon crepe yang sejuk & mudah di bentuk serta tidak jarang... Insya Allah sama-sama kita membantu & memelihara aurat kita...
Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM001 
Warna : Purple
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)


Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM002 
Warna : Dark Peach
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)


Kod : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM003
Warna : Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawal Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM004
Warna : Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM005
Warna : Dark Pink
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM006
Warna : Purple
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM007
Warna : Light Grey
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM008
Warna : Blue
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM009
Warna : Peach
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Koleksi : Shawl Butterfly Mia by watanabegirlz
Kod : SBM010
Warna : Light Yellow
Harga : RM 45.00/helai (excluding postage fee)

Amacam??? Banyak pilihan kan... Semuanya comey-comey belaka bak kata orang Kelantan!hehehehe...Kalau korang berminat, boleh terus PM Puan watanabegirlz di IG beliau atau WhatsApp di no : 017-937 8564 ... 
Kalau korang nak berurusan dengan kami pun boleh. Macam biasa, korang boleh WhatsApp, email atau PM kami. Insya Allah kami akan cuba uruskan & follow up hingga korang selamat terima Shawl Butterfly Mia ni...Memang tengah HOT sekarang ni. Tapi pastikan korang dapatkan dari watanabegirlz !!!   



cantikkan diaorang bila pakai Shawl Butterfly Mia ni??? Jealous nya kita...huhuhuhu...
Korang kalau nak cantik & menarik macam mereka ni, boleh terus membuat tempahan dari kami & watanabegirlz ... Jangan tunggu lama-lama tau..  

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)