Monday, December 22, 2014

Cathy Doll : Set Chilli Bomb Edition

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Siapa pernah dengar atau pernah & sedang guna produk CATHY DOLL??? Produk ni memang tinggi rating nya sekarang ni. Bukan sahaja kerana kesan yang memuaskan selepas di gunakan tapi kerana bau & kualiti serta packaging yang cukup comey & cute!!!

Kalau korang masih tercari-cari mana nak dapatkan Produk CATHY DOLL ni, korang jangan fikir banyak... Terus ORDER dari kami... Semestinya produk CATHY DOLL yang tulen & harga mampu milik!!!

Produk : Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel
 Kandungan : 750ml
Harga :-
SM : RM 40.00/unit (including postage fee)
SS : RM 50.00/unit (including postage fee) 

Kandungan : 330ml
Harga :-
                  SM : RM 30.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
 
24K GOLD (anti penuaan & awet muda)
  • GLUTHATHIONE (gluta ni memutihkan kulit).
  • PLACENTA (melembab, menganjal dan melicinkan kulit serta membantu peredaran darah dengan baik)
  • memutihkan kulit kusam dan kasar.. mencantikkan & melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha & pelipat.
  • Menjadikan kulit lebih licin, lembab & cerah.
  • membantu peredaran darah dengan baik.
  • packaging yang cantik & menarik!

Cara Penggunaan :- Picit sedikit di tapak tangan atau span mandian. Kemudian sapukan ke badan & bilas.

LIHAT KESAN PENGGUNAANNYA DALAM MASA 18 HARI SAHAJA... 
Insya Allah (^_^)
 
Produk : La Bourse Mineral Water Facial Spray.
Kandungan : 150ml
Harga :-  
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Spray muka merangkap toner. Spray muka saat anda mengantuk dalam kelas atau rasa muka dah terlalu kering mengadap aircond dalam office.
  • Mengandungi Mineral semulajadi tulen, Collagen dan ekstrak Aloe Vera. 
  • Melembabkan, Menyejukkan dan Menyegarkan Kulit Muka dengan serta merta. 
  • Cepat meresap ke dalam kulit & memberikan kesan menyegarkan. 
  • Meresap ke lapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit, Collagen menjadikan kulit anjal & awet muda. 
  • Mengecilkan liang pori dan anti aging. 
  • Penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata, glowing & muda. 
  • Mudah dibawa kemana sahaja terutama bagi mereka yang mempunyai aktiviti luar..pendek kata..sembur sahaja dimana sahaja anda berada & rasakan kesegarannya, semburan juga membantu make up tahan lama, kulit segar dan tidak kusam.
KANDUNGAN: MINERAL WATER, GLYSERIN, TOCOPHERYL ACETATE, ROSSA CERTIFOLIA FLOWER WATER, METHYPARABEN, DISODIUM EDTA, ALOE BARBADENSIS, LEAF EXTRACT,COLLAGEN

Produk : SET CHILLI BOMB EDITION 
(complete for slimming set)

Set Items : Sexy Firming Cream 260ml + L-Carnitine Chilli Mousse 250ml + BTX V-Liine Heating Pack 3pcs Slim face + Super Firming Legs Essence 100g + Firming Sauna Bath Gel 320ml + Firming V Line Facial Cleanser 100g

Kalau korang nak beli satu-satu, camni harganya :- 
Produk : Cathy Doll Sexy Firming Cream.
Kandungan : 260ml
Harga :-  
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
  • Tegangkan kulit.
  • Cairkan lemak.
  • Anti selulit.
  • Ekstrak cili.
  • Sekatakan tona kulit yang menggeleber.
  • Wangi.
Penggunaan : Selepas mandi terus sapukan ke badan. Boleh di sapukan ke bahagian perut, paha, lengan, belakang badan...


Produk : L-CARNITINE CHILLI MOUSSE ANTI CELLULITE FIRMING HOT SLIMMING. 
Kandungan : 250ml
HARGA :-
SM : RM 50.00/unit (including postage fee)
SS : RM 55.00/unit (including postage fee)


Details : LIPID BOMB L-CARNITINE CHILLI MOUSSE penetrates into skin for popping action instantly. Experience the hot sensation on your arms and legs. Enriched with L-Carnitine essence to help shape and even out dimpled body skin. It helps to smooth the appearance of Cellulite.

Benefits: helps to reduce undesired fat from the Abdomen, Thigh, Arm, Hip and calf.

How To Use : After morning and evening shower dry your body thoroughly and gently apply the mousse and rub until dry. Apply the mousse once to twice a day after bath on abdomen hips, thighs, knees, or arms and slightly massage in circular motion until fully absorbed. Recommend to use 4-6 weeks for better result. Results may vary from person to person.

Ingredients: Aqua, Sodium Hyaluronate, Sodium-PCA Yeast Extract, Biosaccharide Zum-I, Allantoin, Ginger Extract, Citrus Augantium Amara Fruit Extract, Lecithin

Origin: Thailand (Formulated in Korea)


Produk : Cathy Doll Slim Face Bible BTX V-Line Heating Pack.
Kandungan : 3 pcs
Harga :-
SM : RM 35.00/pack (including postage fee)
SS : RM 40.00/pack (including postage fee)
  • Bertindak sebagai mask muka untuk dapatkan muka bujur V shape.
  • Shape kan muka & firming.
  • Anti selulit & self heating mask pack.
  • Hilangkan double chin & pipi yang kembung tu..
Produk : Super Firming Legs Essence.
Kandungan : 100g
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)
  • Sapukan di bahagian paha, betis bagi mendapatkan kaki yang lebih kurus & cantik.
  • Anti selulit, fat burner & firming.


Produk : Super Model Scrub.
Kandungan : 230ml 
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Cathy Doll Chilli Bomb is a firming gel scrub, helps reduce the appearance of stretch marks. Gel surface 3 burn fat effectively against the new cellulite and tighten the skin.
Use it after shower and scrub onto arms, legs and body in a circular motion, you will feel a tingeing sensation, it',s because the scrub is working hard for you! Your body will look toned after one month of continuous usage. cellulite skin -> smooth skin

Produk : Firming Sauna Bath Gel.
Kandungan : 320ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Ini adalah mandian dgn ekstrak biji cili bg menguruskan, shape & firm badan.. 
The best way tok pakai Sauna Gel ni adalah..
Sapu skit pd bhgn yg anda nak kempiskan tu 15minit sblm basahkan badan.

Penggunaan : Picit & sapu pd perut. Letak air sikit dan sapu lagi dgn gerakan membulat atau melintang ala-ala massage camtu.
Biarkan kat bdn dlm 5-15minit..pastu baru mandi.
Baru la bebetul sauna efek dia mari gitu... Berupaya menghilangkan spare tyre kat perut dgn penggunaan kerap dan konsisten. Dgn syarat RAJIN guna ya.

Produk : Firming V Line Facial Cleanser.
Kandungan : 100g
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Pencuci muka ni utk shapekan muka yg tembam-tembam tu supaya jadi tirus mcm Kate Winslet giteww..
Ia memecahkan lemak2 yang tidak perlu pada bahagian pipi dan menegangkan kulit terutamanya bahagian double chin tu..
So kalau rasa nak hilangkan effect menggeleber pada leher dan dagu..picit krim ni..sapu dan massage pada bahagian muka yang nak ditegangkan tu.. biar 5 minit dan bilas dengan air suam utk kesan terbaek okai.

Orait...stop sampai sini dulu. Insya Allah dalam masa terdekat ni kami akan update stok lain juga. Ada banyak lagi koleksi Cathy Doll ni tapi kami tak sempat nak update semua dalam 1 masa.
Maklumlah time-time hujan macam ni, dapat bantal, selimut & toto, memang 1001 kenikmatan...hehehehe...
Kalau korang berminat boleh terus PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah atau WhatsApp je kami di No: 011-2427 4941 ...

enjoy shopping & crafting with us...
Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. # Glutathione dan plasenta # Gel mandian campuran emas 24K # Anti-Aging shower gel # Dapat menjadikan kulit lebih licin # Lembab dan mencerahkan # Membantu peredaran darah yang baik # Gel mandian ANTI PENUAAN # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik.

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_w
Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. # Glutathione dan plasenta # Gel mandian campuran emas 24K # Anti-Aging shower gel # Dapat menjadikan kulit lebih licin # Lembab dan mencerahkan # Membantu peredaran darah yang baik # Gel mandian ANTI PENUAAN # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

Copy and WIN : http://bit.l

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)