Sunday, February 15, 2015

Ada apa dengan Blog kami????

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni rajin sikit nak update Blog sebab Alhamdulillah business FELT CRAFT & HANDBAG/BACKPACK semakin mendapat sambutan!!!
Kita nak share apa yang terkandung dalam Blog kita ni...hehehehe... Dah lama berblogging tapi hari ni baru sempat perkenalkan ek...hehehehee

Ini adalah pembukaan kepada Blog kami... Kami design & edit sendiri tau. Gambar burung hantu tu kami google sebab kami kurang mahir nak design-design guna photoshop ni...hehehe... Insya Allah kami akan cuba perbaiki lagi teknik tu...
Jom kita tengok apa lagi yang terdapat dalam Blog kami ni... Insya Allah semoga dapat memberi cetusan idea & permudahkan kepada korang semua search Blog kesayangan kami ni...

'Follow by Email' ---> kalau korang nak tau updated dari Blog kami, just taipkan email korang dalam kotak ni & submit!!! Apa sahaja perkara yang kami update akan terus link ke email korang... sangat mesra pengguna kan (^_^)

'Instagram' ---> ini adalah INSTAGRAM rasmi kami. Korang bolehlah follow nanti... Insya Allah, macam-macam gambar jualan kami akan update di sini. Begitu juga gambar-gambar menarik yang terbaik dari kehidupan kami...
'About Me' ---> serba sedikit coretan berkaitan kami. Tapi kami tidaklah cerita panjang lebar, dah nama pun coretan kan so just coretan ajelah... Sebagai pengenalan kepada empunya Blog ni..

'Top Commentator' ---> kalau korang antara 10 top commentator kami, nama korang CONFIRM akan tercatit di sini... Bukan kami pilih tau tapi auto... Insya Allah teringin gak hadiahkan somethings kat top commentator nanti...
'What The Date Is Today?' ---> tak perlu cerita sangat kot... Korang pun faham kan??? Yang penting comey kan design kalendar kami ni...

'Sweet Members..' ---> kenalan kami di dalam google friends... korang pun boleh join..just klik je di 'join this site' tu... then, selamat berkenalan... (^_^)

'Facebook' ---> apa yang kami update di Page FB QasehMuslimah.Munirah akan terus update juga di sini. Korang nak join Page FB kami, boleh klik je button 'Like' tu... Klik tau jangan tak klik!!!



'QM-M Collection' ---> tersusun list EShop kami... semuanya ada di situ.. Nak jimatkan masa korang, just klik je yang mana satu. Senang korang tak perlu scroll satu persatu...

'Felt Craft Collection' ---> yang ni pula list koleksi Felt Craft kami mengikut group. Sama juga fungsinya macam yang atas tadi. Semuanya mesra pengguna kan???


'Jom Sembang-Sembang' ---> kalau nak chat dengan kami di sini, korang just taip je. Nanti kami akan reply. Lebih kurang macam medium sosial chat yang lain gak. Kalau korang nak tinggalkan link korang untuk kami Blog Walking pun boleh. Make sure korang pun add & BW kami juga...

'Terms & Conditions' ---> setiap urusniaga tu ada T&C nya kan??? begitu jugalah dengan kami. Make sure korang baca dulu T&C ni sebelum start pembelian. Untuk pengetahuan & makluman bersama juga...

'How To Order???' ---> step by step untuk membuat sebarang tempahan... baca sini tau...

Ada kotak kat tepi tu (anak panah merah)...lebih kurang macam survey kami. Mohon korang klik je...just 15 soalan & senang je nak jawab...soalan pun pendek je...

"Order Form' ---> ini pula ORDER FORM kami... Sebarang tempahan boleh direct order di sini... Sangat mudah!!! Semuanya di hujung jari anda...

'Lot Of Love' ---> setiap komen dari korang & kami reply akan muncul di kotak ini... kami menghargai setiap respond dari korang... (^_^)

Thanks sebab sudi baca entry kami kali ini... Moga korang suka dengan Blog kami ni...

enjoy shopping & crafting with us....

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. Moga bisnes felt craft ni akan terus berkembang :) selamat maju jaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Farrah MF...
      semoga awk juga maju jaya...amin

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)