Sunday, February 1, 2015

Headband simple & sweet!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Baru dapat bernafas dengan tenang sikit. Tempahan untuk handbag & backpack memang di luar jangkaan kami. Alhamdulillah rezeki... Ada juga yang berminat untuk menjadi agen/dropship, insya Allah masih terbuka sebab kami hanya hadkan 20 orang sahaja dropship untuk jualan handbag & backpack kami... Senang kami nak pantau!

Berbalik kepada entry hari ini, kami tak sabar sangat nak share tentang headbang ni. Memang cukup simple & selesa. Kenapa selesa?? Biar gambar yang berbicara...
Headband.
Kod : HB010215
Getah Headband : Hitam
Hiasan : Bunga (turquoise & smokey pink)
 
Headband.
Kod : HB020215
Getah Headband : Merah
Hiasan : Bunga Melur (Merah)

Amacam?? Sampai terlena dengan aman lagi tau! Agaknya tengah seronok di lamun mimpi indah sambil pakai headband dalam mimpi tu... Kau mampu??? hehehehehe...

Nama baby ni NUR MAYESSA LUTHFIYA... Mama dia memang regular customer kami dalam bab-bab headband ni. Paling best nya, Baby Luthfiya memang cantik sangat bila posing depan camera sambil bergaya dengan headband ni. Janganlah cepat besar sayang, nanti akak dah takde model nak gayakan macam awak...huhuhu...

Pada yang berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
  1. ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog ni.
  2. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Tapi kami lebih prefer korang semua PM kami di Page FB atau WhatsApp... Insya Allah cepat sikit respond sebab kami bukan selalu dapat online. Sibuk menyiapkan order-order customer lah katakan...

terima kasih sudi luangkan masa baca entry kami...
enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. Alahai memang simple & sweet. Makin berseri si cilik pakai headband ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...baby ni memang pandai sangat berjaya...
      geram betul tengok!!!

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)