Thursday, February 12, 2015

Casing Kotak Tisu & Headband

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kembali lagi kami update koleksi kami. Alhamdulillah dapat luangkan masa sedikit untuk update koleksi-koleksi kami. Tempahan yang telah selamat siap & di poskan kepada empunyanya. Walaupun agak lambat sikit post dalam blog ni tapi kami tetap cuba post secepat mungkin untuk bagi idea kepada korang semua dalam seni Felt Craft ni.
Cantik tak?? Giler tak cantik... Memang TOP kot... Antara items kami yang paling hot & mendapat permintaan ramai. Dengan bangganya kami tulis entry kali ini.
Casing Kotak Tisu.
Kod : CT010215
Tulisan :-
~ HIDUP INI INDAH (Merah)
~ GEE (Turquoise)
Hiasan : Bunga Mawar (Putih)
Headband.
Kod : HB030215
Getah Headband : Smokey Pink
Hiasan : Bunga & Button.

Nampak simple je tapi percayalah cakap kami, memang cantik giler! Kami juga menitik beratkan hasil akhir yang terbaik dari segi jahitan semestinya. Korang confirm takkan kecewa.

Jika korang berminat untuk membuat tempahan, boleh terus contact kami di :-
  1. ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog cantik ni.
  2. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di no : 011-2427 4941
Kami harap follower & customer kami yang budiman akan serius dalam membuat tempahan & bertanyakan kemusykilan. Kami tidak berminat untuk berurusan dengan orang yang main-main & suka menyamar. Terutamanya pelajar sekolah yang suka sangat-sangat main-main ni. Akak ni berniaga dik, mencari rezeki halal.. Kalau adik nak main-main pergi ke taman permainan...okey!!!

enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)