Saturday, February 21, 2015

Penambahan Stock & Pilihan Handbag QM-M

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah dapat update Blog ni lagi. Untuk hari ni kami just nak update tentang penambahan stock QM-M Handbag kami sahaja. Nak bagi 1 Malaysia tahu...hehehehe... Jom terjah... Dalam Page FB kami dah update tau..

Kod : HB3338 Designer Bag

Kod : HB3351 Designer Bag
Ini adalah penambahan stock & pilihan warna untuk Kod : HB3338 iaitu dari 6 warna di tambah kepada 9 pilihan warna. Manakala Kod : HB3351 dari 7 warna kepada 9 pilihan warna juga. Lepas ni jangan pening-pening kepala pula. Kami siap tambah stock warna lagi bagi puaskan hati korang!!

Kami juga ada menambah stock handbag Designer By MK yang terbaru serta Fashion Bag yang terbaru. Semoga korang cukup-cukup happy & berpuas hati shopping online di Blog kami ni.

Kod : HB3431 Designer Bag
HARGA : RM 75.00/unit (excluding postage fee)

Material : Quality Artificial Leather
Length : 30cm
Width : 12cm
Bottom Width : 14cm
Height : 25cm
Handle Height : 16cm
Long Strap Length : 110cm
Opening Closer : ZIP
Content A4 : NIL
Gred : AA With MK Logo

Kod : HB3451 Designer Bag
Harga : RM 60.00/unit (excluding postage fee)

Material : Quality Artificial Leather
Length : 27cm
Width : 9cm
Bottom Width : 9cm
Height : 19cm
Handle Height : 6cm
Long Strap Length : 110cm
Opening Closer :Button
Content A4 : NIL
Gred : Fashion Bag

Kod : HB3449 Designer Bag
Harga : RM 60.00/unit (excluding postage fee)

Material : Quality Artificial Leather
Length : 30cm
Width : 10cm
Bottom Width : 10cm
Height : 20cm
Handle Height : 12cm
Long Strap Length : 110cm
Opening Closer : ZIP
Content A4 : NIL
Gred : Fashion Bag

Kod : HB3408 Designer Bag.
Harga : RM 80.00/unit (excluding postage fee)

Material : Quality Artificial Leather
Length : 33cm
Width : 15cm
Bottom Width : 17cm
Height : 25cm
Handle Height : 16cm
Long Strap Length :NIL
Opening Closer : ZIP & Button
Content A4 : NIL (3 Compartment)
Gred : AA With MK Logo

Kod : HB3437 Designer Bag.
Harga : RM 80.00/unit (excluding postage fee)

Material : Quality Artificial Leather
Length : 30cm
Width : 12cm
Bottom Width : 14cm
Height : 25cm
Handle Height : 16cm
Long Strap Length : 110cm
Opening Closer : ZIP
Content A4 : NIL
Gred : AA With MK Logo

Alhamdulillah, biar pun agak lewat update Blog hari ni tapi dapat juga siapkan. Maklumlah time cuti-cuti macam ni banyak tempat nak kena singgah. Jemputan majlis kahwin & sebagainya.
Jika berminat untuk membuat tempahan/Order dari kami, boleh terus hubungi kami melalui salah satu cara berikut :-
  1. Isi detail korang di ORDER FORM di bahagian paling bawah Blog ini.
  2. Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  3. PM kami di Page FB QasehMuslimah.Munirah
  4. WhatsApp kami di No. : 011-2427 4941
Kami juga berharap sangat-sangat kerjasama daripada semua. Jika hendak main-main sila cari taman permainan!! Kami berniaga, mencari rezeki halal.. Tolong jangan buang masa korang untuk menambahkan pahala kami... Faham kan??? Terima kasih banyak-banyak... Serius buyer only okey...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

Terima kasih juga kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami ni..
enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. Salam kenal..blogwalking sini. Cantik beg micheal kors dah ade 1 koleksi putih;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga..Memang cantik sangat2..kalau berminat boleh trs PM sy tau =)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)