Wednesday, December 16, 2015

1st Trial : Flavo Choc

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Kami free malam ni, so dapatlah update Blog. Alhamdulillah... Kerap hujan lebat pada petang & kadang-kadang pagi so kami segan-segan sikit nak update Blog. Nanti dah taip 1/2 then kena off internet plak... Dugaan & cabaran, biasalah... Ada hikmah di sebalik semua yang terjadi...

Kami nak update berkaitan dengan produk FLAVO CHOC kami. Ramai yang tanya, kenapa kurang entry tentang flavo choc?? Sorry ek semua, kami tak sempat nak edit gambar. Lagipun memang banyak lagi entry yang belum di update. Kami cuba update satu persatu...

Pernah tengok tak FLAVO CHOC kami??? Pernah beli tak??? Kalau korang langsung tak tahu (kami paham & akur, kami masih baru dalam pemakanan ni..hehehehe) memang korang rugi sangat-sangat!!! So, solution sekarang korang kena ORDER dari kami cepat... Just PM/WhatsApp je kami, inform nak ORDER FLAVO CHOC...

Untuk makluman korang, sekarang kami dah tak packing dalam bekas plastik macam gambar atas ni, kami sediakan dalam jar kaca pula. Lebih exclusive & harga pun confirm korang boleh borong habis!!!! Nanti kami update dalam entry akan datang...

Ini adalah semasa proses menyiapkan FLAVO CHOC kami. Nampak je senang tapi bila nak siapkan tu memang menguji kesabaran sangat-sangat! Kadang-kadang kami suami isteri banyak berbahas hanya berkaitan dengan topik FLAVO CHOC ni sahaja... Kau mampu?? ehehehehehe

Ini adalah tempahan yang kami pos ke UNIVERSITI SAINS MALAYSIA. Kami tak terus campurkan sebab nak pastikan bubble rice tu kekal crunchy... Tambahan pula agen kami ni ambik masa sikit untuk membuat jualan kerana busy dengan kerja-kerja awal semester.

Ini pula jualan sekitar area tempat kami. Area Lahat, Ipoh, Station 18, Teluk Intan, Silibin, Jelapang... Kami terus tuangkan choc tu. Kalau beli dalam kuantiti banyak & kami akan packingkan dalam box comey tu...hehehehe

Ada juga kami passing kepada agen kami yang belajar di UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU!! Testing market la katakan... Selagi ada demand dari agen & customer, selagi itu kami teruskan...

Ini adalah lebih kurang 1st batch untuk FLAVO CHOC... Kami test market dulu dengan packing ni. Memang agak besar juga bekas ni..

Ini saiznya!!! Lebih besar dari tapak tangan kami... Memang besar sangat... Boleh makan sampai kenyang...

Disebabkan bekas ni terlalu besarlah, so kami tukar kepada bekas yang sama tapi saiz kecil sedikit... Macam mana??? Tunggu je entry akan datang...
Mesti korang fikir, "Tak rugi ke tukar-tukar macam tu? Then stock bekas besar tu camne?"
Percaya pada kekuasaan Allah s.w.t ... Kalau kita ikhlas & jujur berniaga, Allah s.w.t akan bantu kita. Ringankan beban kita... Amin...

Tapi kami amat puas hati, sebab untuk 1st trial & 1st batch ni kami berjaya dapatkan pasaran besar seperti ke UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU & UNIVERSITI SAINS MALAYSIA... Selain cuba perluaskan lagi di sekitar Perak secara khususnya & Malaysia secara umumnya... Insya Allah...

Orait, nanti kami update lagi entry tentang perjalanan busines FLAVO CHOC kami ini sehingga satu tahap kami memang tak menang tangan untuk penuhi permintaan customer kami... Jika berminat untuk membuat tempahan sebagai DOORGIFT, GOODIES atau makan sendiri, boleh contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)