Wednesday, December 2, 2015

Cathy Doll : Set Tofu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni kami nak update tentang salah satu koleksi jualan kami iaitu PRODUK CATHY DOLL : Set TOFU...
Kebanyakannya dah sedia maklum tentang produk Cathy Doll ni sebab produk ni memang ramai yang suka pakai. Bukan sahaja memberi effect yang positif malah seronok untuk di miliki kerana memberi bau-bauan yang menyenangkan serta packing yang cantik!!!

Jom kita jangan lengahkan masa. Kita review satu persatu produk ini. Jangan lupe, produk ini juga termasuk dalam senarai HOT SALE 2015 sepanjang tempoh 01/12/15 ~ 31/12/15 ini. Selepas dari tarikh ini maka harganya akan menjadi seperti harga biasa...

Ini adalah set penuh bagi SET TOFU di mana buat masa ini ianya terdiri daripada 4 produk yang cukup di gilai oleh peminat Cathy Choo.. Baunya cukup wangi dan ianya memberi effect terus menerus serta halus kepada kulit..
Korang nak beli untuk 1 set boleh, nak beli satu persatu pun boleh. Tapi confirmlah kalau beli 1 set harganya jauh lebih murah kan...hehehehehe...

Produk : TOFU Body Bath Cleanser
Kandungan : 750ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)


Koleksi : TOFU Mask
Kandungan : 170ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)


Koleksi : TOFU Body Pudding
Kandungan : 220ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)


Koleksi : TOFU Whitening Cream
Kandungan : 50g
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Kelebihan Set TOFU ni adalah sepertimana kelebihan utama produk Cathy Doll yang lain juga. Dah nama pun set kecantikan kan cuma ianya bukanlah sekali pakai terus nampak kesan. Effect paling awal jika di gunakan secara konsistan adalah seawal 7 hari penggunaan. Kalau produk yang cepat sangat bagi effect tu, korang kena berjaga-jaga lah sikit. Produk ini memberi kesan secara halus & berperingkat!

  • Melembabkan & menghaluskan kulit.
  • Mampu membaiki sel-sel kulit dari dalam.
  • Menghaluskan pori-pori muka.
  • Membaiki tona kulit sekata.
  • Sesuai di gunakan di bahagian kulit yang sunburnt.
  • Mempunyai bau yang sangat wangi.
So, korang jangan risau akan keberkesanannya. Memang berbaloi untuk di miliki. Harganya pasti yang terbaik dari kami. Harus di ingat, sepanjang kempen HOT SALE 2015 ini kami memberikan harga yang terbaik untuk korang semua... So, kalau nak harga lebih murah boleh contact kami segera...

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page



No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)