Friday, December 18, 2015

Keychain & HP Charm in the house!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Tiba-tiba pulak hari ni rajin nak update Blog... Apakah?? hehehehe... Bila ada peluang so kami cuba update apa yang patut. 
Dah lama rasanya kami tak update tentang koleksi keychain kami. Maklumlah sebab utamanya terlalu banyak lagi koleksi yang kami belum berkesempatan untuk update. So, apa kata hari ni kita share entry tentang koleksi keychain kami...

Koleksi & design keychain yang kami nak share hari ini. Memang majority customer kami suka sangat design bentuk LoVE tu... Sebenarnya kami pun suka... 
Erm...kami mohon maaf juga maybe kualiti gambar tidak berapa cantik sebabnya waktu itu kami just ambil gambar menggunakan handphone Samsung Y je... Maaf sangat-sangat ek...

Koleksi : Keychain Bantal Panjang.
Kod : KC011215
Tulisan : CHEN (Hitam) / HAZIMAH (Red)


Koleksi : Keychain Bantal Panjang.
Kod : KC021215
Tulisan : OPIE (Red) / ROZANNE.R (Hitam)


Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC031215
Tulisan : ADZRA (Black)
Hiasan : Felt Brown + Polcadot


Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC041215
Tulisan : FORITA (Black)
Hiasan : Felt Strawberry
 
Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC051215
Tulisan : AISHAH (Red) / KRIS (Orange)


Koleksi : Keychain Bantal Bulat.
Kod : KC061215
Tulisan : LAY (Light Purple) / Do (Light Purple)


Koleksi : Keychain Bantal Bulat.
Kod : KC071215
Tulisan : SITI (Black) / TAO (Brown)

Ini semua koleksi keychain yang di tempah oleh customer kami. Design yang di pilih sendiri oleh customer kami juga. Cuba untuk hiasan simple -simple tu kami touch-up kan sebab memang customer kami ni nak keychain se simple mungkin. 
Opsss... tunggu dulu. Ada satu lagi koleksi yang termasuk dalam senarai tempahan customer kami ni...


Koleksi : Handphone Charm
Kod : KCHP011215
Warna : Turqouise
Hiasan : Bunga-bunga kecil (Smokey Pink/Orange/Pink)

Alhamdulillah, settle update!!!!
Bolehlah kami sambung balik siapkan tempahan POPIA MINI GULUNG & KUIH SIPUT kami. Alhamdulillah, walaupun sekarang orang dah berkira-kira nak shopping tapi rezeki kami tetap ada & berpanjangan Insya Allah... Kami percaya semua customer, bakal customer & followers kami yakin dengan koleksi/produk kami yang berharga MAMPU MILIK serta berkualiti tinggi...

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)