Friday, December 11, 2015

Cathy Doll : La Bourse Haircare.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat pagi semua.... Alhamdulillah, kita masih di beri kekuatan & kesihatan yang baik untuk menempuhi hari-hari mendatang kita. Area Ipoh agak mendung pada pagi ini. Petang semalam hujan agak lebat, so kami tak dapat nak update apa-apa.

Pagi ni kami nak share dengan korang antara barangan produk Cathy Doll : La Bourse Haircare. Banyak betul produk keluaran Cathy Doll ni, bukan sahaja barangan kosmetik & kecantikan tetapi haircare pun ada... Set ini juga turut kami masukkan dalam list TOP SALE 2015 kami. Lagi banyak korang beli, lagi banyak korang untung!!!

LA BOURSE HAIRCARE

Produk : La Bourse Tonic Essence Shampoo
Kandungan : 300ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Produk : La Bourse Essential Tonic Conditioner.
Kandungan : 250ml
Harga :-
SM : RM 45.00/unit (including postage fee)
SS : RM 55.00/unit (including postage fee)

Produk : La Bourse Tonic Extra Care Shampoo
(untuk masalah rambut gugur teruk)
Kandungan : 200g
Harga :-
SM : RM 40.00/unit (including postage fee)
SS : RM 50.00/unit (including postage fee)


Produk : La Bourse Speedy Hair Growth.
(Tonic Spray)
Kandungan : 45ml
Harga :-
SM : RM 40.00/unit (including postage fee)
SS : RM 45.00/unit (including postage fee)

Produk : La Bourse Hair Repair Treatment
Kandungan : 250g
Harga :-
SM : RM 40.00/unit (including postage fee)
SS : RM 50.00/unit (including postage fee)


Produk : La Bourse Crystal Hair Serum.
Kandungan : 30ml
Harga :-
SM : RM 35.00/unit (including postage fee)
SS : RM 40.00/unit (including postage fee)

Ini antara set LA BOURSE HAIRCARE!!!
Daripada shampoo hinggan ke serum tonic. Untuk rambut normal, berminyak, bermasalah seperti rambut gugur pun ada. Memang tidak rugi untuk memiliki set ini kerana hasilnya amatlah berbaloi...

Antara kelebihan set La Bourse Haircare ini adalah :-
  • Mengurangkan rambut gugur.
  • Melebatkan rambut.
  • Memanjangkan rambut.
  • Menghilangkan kelemumur.
  • Menguatkan akar rambut.
  • Menghilangkan gatal-gatal kulit kepala.
  • Memberikan rawatan tambahan kulit kepala & rambut.

Macam mana nak contact kami??? 
Mana nak dapatkan set penjagaan rambut ni???
serta produk Cathy Doll yang lain???

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)