Tuesday, December 8, 2015

OFFER Clearance Stock!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni kami tak mahu borak panjang sebab kami nak inform kat korang 1 berita terlajak baik!!!! Kami nak OFFER CLEARANCE STOCK kepada sesiapa yang berminat untuk membeli koleksi kami ini. Kami nak clear kan stock yang ada. Maklumlah, dah masuk akhir tahun. So, kami cuba clear kan stock yang ada.

(1) BROOCH

Koleksi : Brooch Batik


Koleksi : Brooch Polcadot

Koleksi : Brooch 3 tone

(2) KEYCHAIN

Koleksi : Keychain Cupid Love.
Warna : Light Brown / Purple / Green 


Koleksi : Keychain Cupid Love.
Warna : Turquoise / Light Grey / Baby Blue 
 
Koleksi : Keychain Cupid Love.
Warna : Grey / Dark Brown / Coffee

Koleksi : Keychain Cup Cake.
Warna : Brown / Light Brown / Yellow

Koleksi : Keychain Flowers.
Warna : Yellow / Smokey Pink

(3) Set COMBO

Koleksi : Set Combo Batman.
Items : Card Holder / Keychain / HP Charm

Koleksi : Set Combo Wonder Girl.
Items : Card Holder / Keychain / HP Charm

Koleksi : Set Combo Flash
Items : Card Holder / Keychain / HP Charm

(4) WOODEN CLIP.

Koleksi : Wooden Clips Baby Bird.

Koleksi : Wooden Clips Keylock.

Koleksi : Wooden Clips Pau.

Untuk makluman, semua koleksi OFFER CLEARANCE STOCK ini adalah READY STOCK tau.. So, korang tak perlu nak tunggu lama. Payment settle & clear then kami terus pos direct kepada korang mengikut alamat yang di beri (^_^)

Insya Allah, kami masih lagi dalam proses penyusunan semua koleksi kami. Kalau ada lagi koleksi kami yang boleh di masukkan dalam list OFFER kami akan update lagi kepada korang semua. Tapi kena maklumlah semua bahawa koleksi OFFER CLEARANCE STOCK ini adalah terhad!!! 

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. Wah cantik cantik brooch dan keychain,rambang mata saya tengok
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..hehehehe...berminat nak beli? ni READY STOCK, harga pun memang harga OFFER...
      boleh pilih je, semua cantik-cantik (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)