Wednesday, December 30, 2015

2nd Trial : Flavo Choc

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Alhamdulillah, dapat update Blog kejap hari ni. Maklumlah dah akhir tahun, banyak benda nak kena settle kan. Just tinggal 1 hari je lagi nak masuk tahun baru. Selamat Tahun Baru 2016 kepada semua followers, customer & bakal customer kami.

Alhamdulillah, banyak kenangan & pengalaman sepanjang tahun 2015 ni. Alhamdulillah business pun semakin baik & terus baik, Insya Allah... Apa azam tahun baru korang? Kami seperti biasa, mengharapkan & berusaha untuk menjadi yang terbaik dan mendapatkan yang terbaik untuk diri kami & keluarga. Susah macam mana sekalipun kami tetap usaha & percaya Allah s.w.t sentiasa menjaga & bersama kami... Amin...

Okeylah, hari ni kami nak share pasal 2nd trial kami untuk projek FLAVO CHOC..!!! Korang dah baca ke belum entry sebelum ni? Kalau tak baca lagi boleh rujuk entry ni >> 1st trial : Flavo Choc  ...
Bagaimana kami usaha untuk mendapatkan rasa Flavo Choc yang kaya dengan coklat & menggunakan packaging yang sesuai untuk pengguna & pelanggan kami...

Selepas 1st trial tu, then kami cuba pula packaging yang kecil sedikit dengan harga lebih rendah. Bekas lebih kurang sama cuma saiznya beza dalam 2cm camtu je...
Ini diaaaa.... Design bekas sama je macam yang 1st trial cuma saiz kecil sedikit. Beza dalam 2cm macam tu. So, di sebabkan saiz kecil kami pun kurangkan harga sedikit. Berbaloi la dengan apa yang di sediakan.

Ni terdapat perasa Flavo Choc : Peanut ,  Flavo Choc : Oreo & Flavo Choc : M&M ... Ini tempahan yang kami terima dari rakan tempat kerja sepupu husband. Nampak tak coklat tu banyak mana?? hehehehehe...

Ini dalam proses siapkan order customer juga. Cuma kami lupa pulak customer mana satu...hehehehehe...

Ini pula tempahan yang kami terima dari customer kami sekitar Ipoh je. Sebabkan die beli lebih dari 2, dalam kuantiti banyak & sebab nak hadiahkan kepada kawan-kawan kerja die, so kami delivery sekali dengan box pink ni!!! Cantik ke idok??? 

Nak buat goodies/doorgift pun boleh tau... Just order dari kami, Insya Allah kami akan siapkan mengikut budget korang...
Ini adalah 2nd trial kami... Tapi kami still belum puas lagi untuk explore. Memang kami terima banyak maklum balas & cadangan tapi kami masih usaha untuk dapatkan satu gambaran fizikal yang meletoopppp!!!!

Nak tahu episod seterusnya??? chewahhhh...macam dalam drama episod pulak !!!
3th trial kami mungkin yang meletopppp kot...
Nanti kami kongsikan lagi di tahun depan...
tunggu entry kami yang akan datang...3th trial...

Orait, nanti kami update lagi entry tentang perjalanan busines FLAVO CHOC kami ini sehingga satu tahap kami memang tak menang tangan untuk penuhi permintaan customer kami... Jika berminat untuk membuat tempahan sebagai DOORGIFT, GOODIES atau makan sendiri, boleh contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)