Friday, February 12, 2016

Bantal Leher

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer, followers & bakal customer kami? Di harap semuanya dalam keadaan yang baik-baik sahaja. Untuk entry kali ini, kami nak share dengan korang semua 1 idea dimana kita boleh menggunakan kain ataupun kain felt dalam proses pembuatannya. Mengikut kreativiti korang sendiri la...

Untuk pengetahuan korang, pihak kami juga turut menerima tempahan bagi Bantal Leher ni. Alhamdulillah, sudah ada yang membuat tempahan & kami akan update dalam masa terdekat nanti. Cuma buat masa ni kami nak share cara & pattern nya dulu...













Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
  • Baju Muslimah (Koleksi terbaru 2016)
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page


4 comments :

  1. singgah + follow sini.. jemput join GA Shawal ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah nanti saya akan join...
      terima kasih atas jemputan!

      Delete
  2. Replies
    1. comel kan...kami pun ada terima tempahan bantal leher ni...boleh je terus whatsapp kami

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)