Thursday, February 18, 2016

Sponsor Hadiah #2 GiveAway My New Blogger

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

http://munirahmustafar84.blogspot.my

Jika korang follow Blogger My New Blogger korang confirm akan tahu tentang GiveAway ni. Kami tengok dah ramai blogger di luar sana yang join. Dengan penuh rasa berbesar hati, kami sponsor hadiah #2 GiveAway By My New Blogger pada kali ini. 

Hadiahnya merupakan 20 coupon voucher untuk pembelian mana-mana koleksi Handbag kami!!! Dah la harga koleksi handbag kami murah & rendah, then passing je coupon voucher tu nanti lagi jimat lah korang... Untung badan!!!

So, pada korang yang still belum join tu di jemput join #2 GiveAway By My New Blogger ni. Tarikh tutup penyertaan adalah pada hari ini 18/02/2016 jam 11.59 malam... 
Kepada blogger yang dah join, terima kasih beribu lemon kami ucapkan sebab support GiveAway ni...
Jemput Join & Support tau...

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
  • Jubah/Blouse/Blazer
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

4 comments :

  1. wohoo sponsor adiah la dia :D semoga dimurahkan lagi rezeki insyaAllah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time sponsor hadiah...
      share rezeki dariNya

      Delete
  2. Alamak.. terlambat, tak sempat join xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..follow My New Blogger...
      mana tau lepas ni dia ada wat GA lg

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)