Enjoy shopping & crafting with us..

Monday, February 1, 2016

Idea RUANG KREATIF

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hari ni terasa rajin pula nak update topik lain dari lain. Maksud kami topik selain daripada koleksi dan produk kami. Nak rehatkan kepala & tangan dari edit & labelkan gambar pula. Penat lah... hehehehehe...

Korang mesti ada idea untuk Ruang Kreatif korang sendiri kan? Kami pun ada angan-angan mat jenin kami cuba belum terlaksana lagi. Banyak perkara yang perlu di dahulukan. Tapi Insya Allah satu hari nanti, kami akan ada ruangan kreatif kami sendiri.. Insya Allah...





















Cantik kan? Tambahan lagi dengan permainan warna yang sungguh cantik!!!! Sukanya!!!!
Insya Allah, satu hari nanti... (^_^)

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

4 comments :

  1. Replies
    1. cantik kan...
      bestnya kalau dapat 1 slot..hehehhe

      Delete
  2. cantik.. mmg ad niat nak buat ruang kreatif ni tapi masih lagi tertangguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..kalau ada masa mesti bilik stor dah jadi tmpt kerja deco2 ni

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)