Tuesday, February 23, 2016

Order dari Nurul Amira

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Ambil feel & semangat untuk ber crafting balik dengan lebih aktif! Buat pengetahuan semua, pihak kami still lagi mengambil tempahan Felt Craft selain tempahan barangan lain seperti :-
  • Handbag/Backpack
  • Jubah / Blouse / Blazer / Skirt Labuh
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Produk Cathy Choo 
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
  • Jubah/Blouse/Blazer
Amacam, banyak tak produk & koleksi kami? Demi sesuap nasi.. Kami cuba berikan yang terbaik dari yang terbaik, bukannya cincai je. Kami pentingkan keberkatan dalam sumber rezeki kami...
Entry hari ni kami nak share antara order yang selamat kami terima & siapkan yang di tempah oleh Nurul Amira!

Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC010216
Tulisan : QILLA (Purple/Mud Green)
Hiasan : Love (Light Pink/Pink) / Button (Yellow)

Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC020216
Tulisan : HANNIES (Turquoise)
Hiasan : Love (Pink/Cherry)

Koleksi : Keychain Bantal Panjang.
Kod : KC030216
Tulisan : QILLA (Pink)
Hiasan : Bunga Melur (Yellow)/Button (Purple)

Koleksi : Handband
Kod : HB010216
Tulisan : AISYAH (Black)
Hiasan : Bunga Melur (Purple/Blue)

Alhamdulillah, walaupun Felt Craft ni tidak semeriah dulu tapi tempahan tetap ada setiap bulan. Rezeki dari Allah s.w.t kan, kita perlulah bersangka baik dan sentiasa bersyukur kepadaNya.

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
  • Jubah/Blouse/Blazer
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. boleh la sy tempah nanti untuk buat hadiah untuk customer sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je...no hal...
      nanti boleh je terus WhatsApp saya 011-2427 4941

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)