Monday, February 29, 2016

Brooch Craft!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, ada peluang lagi ngadap Blog ni walaupun hari-hari kami agak busy kebelakangan ini. Dah lama jari-jemari ni tak buat Brooch samada dari Felt ataupun Kain Cotton! Dan hari ini kami nak share dengan korang semua antara tempahan Brooch yang kami terima dari Rina Edora...

Koleksi : BROOCH
Kod : BR010216
Hiasan : Bunga Kristal
Material : Felt (Green/White)

Koleksi : BROOCH
Kod : BR020216
Hiasan : Bunga Kristal / Mutiara
Material : Kain Cotton.

Nampak tak kesenian sesebuah brooch kraf ni? Siap boleh customize mengikut warna kesukaan kita lagi tau...

Buat pengetahuan semua, kami juga jual secara borong semua Brooch ni samada menggunakan material Felt ataupun cotton. Secara runcit macam ni pun kami jual tapi rugilah kalau beli sikit. Kalau beli banyak, harga lebih rendah. Siap korang boleh buat jualan lagi tau...

Saje nak ambil gambar banyak-banyak! Nak bagi korang jealous..hehehehe...

Yang ni dah siap packing untuk di poskan.

Bila letakkan sekali macam ni, nampak cantik pula mainan warna tu kan. Nampak menonjol! Sebab itulah kami ambik gambar ni...hehehehehe...

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
  • Jubah/Blouse/Blazer
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

6 comments :

  1. salam. jemput join segmen bloglist saya :)
    http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtZGMfl96M8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah...
      terima kasih atas jemputan

      Delete
  2. Cantik brooch.jenuh nak wat satu2 tu

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)