Monday, February 15, 2016

QMM - Wordrobe

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Korang dah LIKE & FOLLOW Official Page Facebook QMM - Wardrobe ? Ini adalah salah satu koleksi terbaru keluaran QasehMuslimah-Munirah sebab itulah penghulu perkataan ada QMM.. ehehehehehe..

Apa yang menariknya di QMM - Wardrobe

Kami di QasehMuslimah - Munirah menyediakan pelbagai design & koleksi BLOUSE , JUBAH , BLAZER , SKIRT LABUH , SWEATER untuk di gayakan secara muslimah! Lepas ini semua muslimah dapat bergaya juga dengan cara yang lebih sopan & menutup aurat... Dah takde alasan di sebabkan bertudung maka saya limit untuk bergaya!!! No... No... No...

Bagaimana dengan rate harga di QMM.Wardrobe

Harga kami tawarkan amatlah berbaloi & rendah iaitu serendah RM 45.00/helai sahaja! Kat tempat lain pun belum tentu korang boleh dapat harga ni. Kalau promosi mana-mana pun maybe 50-50 baru boleh dapat harga serendah ini... So, apa tunggu lagi???


Ini Profile Picture QMM - Wardrobe

Pastikan profice picture kami tu betul dulu baru LIKE & FOLLOW tau... Nanti kalau salah LIKe nanti, korang juga yang rugi. Orang lain beli baju lawa-lawa, kualiti 10 bintang dengan harga berbaloi giler tapi korang dapat yang kureng sikit... siapa rugi??? hehehehe...

Jom kami nak belanja sikit antara koleksi yang kami dah update dalam Official Page FB QMM - Wardrobe kami... Confirm korang akan excited!!! Mata mengantuk tu terus segar!!!

Kod : RAS2610 Muslimah Long Blouse

Kod : RAS2335 Floral Brazer

Kod : RTR2841 Dina Nursing Jubah

Kod : RTH2822 Surya Long Cardigan

 Kod : RTH2701 Lina Blouse

Kod : RTR2842 Biera Jubah

Kod :  RTD2839 Lily Jubah

Kod : RTR2844 Tina BF Blouse

Kod :  RTR2834 Alina Nursing Blouse

Kod : RTH2821 Bella Long Cardigan

Kod : RNK2808 Zara Sweater

Kod : RMT2854 Diaya Nursing Blouse

Kelebihan yang ada di QMM - Wardrobe ?
  • Harga yang cukup berpatutan & murah!
  • Kualiti material yang digunakan adalah Gred AAA.
  • Nursing friendly & Suitable for breastfeeding.
  • Pelbagai pilihan warna yang menarik.
  • Design yang up-to-date!
  • FREE size (sesuai untuk saiz S hingga XL)
  • Menutup aurat & patuh syariah, Insya Allah... Alhamdulillah...
Bagaimana untuk di hubungi jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan?

WhatsApp : 011-2427 4941
Official Page Facebook : https://www.facebook.com/QMM.Wardrobe

Senang kan? Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah setiap tempahan pihak kami akan follow up hingga customer selamat terima parcel... So, jangan malu segan untuk contact kami jika ada sebarang pertanyaan atau tempahan tau.. Kami menunggu tempahan hebat dari korang semua...

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala 
  • Jubah/Blouse/Blazer/Skirt Labuh
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
  • Baju Muslimah (Koleksi terbaru 2016)
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)