Thursday, February 4, 2016

Casing Tisu Kotak kita..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Banyak betul dugaan awal tahun ni. Tapi takpelah, adat orang berniaga kan. Insya Allah kami akan cuba bertahan & hadapi dugaan ini dengan tenang!

Ramai customer bertanyakan kami boleh ke siapkan casing tisu dalam kuantiti yang banyak. Which means belian secara borong la kalau lebih dari 50 unit kan... Insya Allah kami boleh lakukan TETAPI sekurang-kurangnya order perlu submit 1 bulan dari tarikh barang nak di pos!!! Bukan senang nak siapkan semuanya macam tu je... Almaklumlah, kami ni jahit secara manual...

Entry hari ni sekali lagi kami nak share design CASING TISU KOTAK kami. Alhamdulillah, semakin hari semakin mendapat perhatian dari semua customer & followers kami serta bakal customer kami juga. Feed back yang positif dari mereka!



Koleksi : Casing Tisu Kotak
Kod : CT010216
Hiasan : Bunga Pusing (Dark Choc / Black) / Glitter Butterfly / Felt Corak
Casing : Green Grass



Ini adalah tempahan dari salah seorang staf Telekom Malaysia Berhad cawangan Teluk Intan, Perak! Untuk di hadiahkan kepada seseorang...

Selalunya kami menggunakan hiasan bunga pusing yang berbentuk tetapi kali ni menggunakan yang plain je. Namun still cantik & simple! Lain orang lain seleranya kan...
Untuk menyiapkan 1 casing tisu kotak ini, kami mengambil masa selamat iaitu selama 1 minggu.. Tapi jika siap awal, maka awal lah kami passing kepada customer.. 

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)