Monday, January 4, 2016

3rd Trial & Final : FLAVO CHOC

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Apa khabar kepada semua customer, followers & bakal customer QasehMuslimah-Munirah? Semangat baru di tahun baru...heehehehehe... Kerja kami pun bertambah di tahun baru ni. Tapi kami bangga & terus bersemangat untuk melakukan segala tugas-tugas kami.

Orait, straight to the point! Korang dah baca ke entry episod kami untuk Flavo Choc ni? Ini adalah episod yang ke 3 & last. Kalau korang still belum baca, boleh rujuk link di bawah ni. Nanti baru korang senang faham apa yang kami ceritakan...


Untuk episod kali ni, adalah percubaan paling success kami! Order semakin bertambah sampaikan kami suami isteri tak cukup rehat & tidur nak siapkan order customer. 


Untuk packing kali ini kami menggunakan botol kaca ni. Yang lebih exclusive & mesra pengguna. Harganya juga sangat berpatutan! Kami siap sediakan label lagi. Betapa kami komited dengan kerja kami...

Tadaaaa...!!! Label FLAVO CHOC kami... Siap ada No. Telefon, No. WhatsApp, Facebook & Instagram lagi tau. Dan semestinya alamat link Blog QasehMuslimah-Munirah! Ini adalah antara finish produk bagi Flavo Choc kami perisa Corn Flakes...





Ini antara tempahan customer yang sempat kami rakamkan untuk korang. Ada beli 1 jar, ada beli dalam kuantiti yang banyak juga. Kalau postage tu kami cadangkan beli sekurang-kurangnya 2 jar kerana lebih jimat daripada beli 1 jar je...

Ini pula antara perasa yang telah kami sediakan... Antara perasanya sahaja tau. Ada lagi perasa lain. Kalau korang nak request perasa pun boleh sangat-sangat...

FLAVO CHOC ~ Nestum
FLAVO CHOC ~ Oreo
FLAVO CHOC ~ Peanut
FLAVO CHOC ~ Corn Flakes

Untuk makluman korang juga, kami menerima tempahan dalam runcit & borong. Kalau korang nak buat doorgift/goodies pun boleh. Nak kami hiaskan pun boleh. Kami cuba buat yang termampu kami untuk korang...
Inilah jalan ceritanya usaha kami untuk dapatkan final produk yang berjaya & dapat mencuri perhatian semua customer/followers & bakal customer kami. Untung rugi itu adat orang berniaga, yang penting kita tidak pernah sesekali putus asa...

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 


WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)