Monday, January 11, 2016

TOTEBAG dari Felt

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Biasa tengok ke Totebag dari kain felt? Kalau tak biasa, jom kami biasakan korang. Bukannya calang-calang saiz tau, siap boleh simpan kertas lukisan lagi. Sebenarnya seorang customer kami ni merangkap sepupu kami request dari kami jahitkan 1 totebag. Pada mulanya kami confused juga tapi apa salahnya buat kan? 

Totebag ini hendak di hadiahkan kepada suami tersayang!! Surprise tau... Sweet sangat sepupu ku sorang ni..heehhehe...


Alhamdulillah akhirnya siap! Sepupu kami request yang simple-simple je sebab untuk husband kan. Lelaki ni mana nak pakai sangat benda yang terlalu menonjol atau warna warni. So, kami pick-up items yang santai & warna yang rilex gituwww...

Ni masa tengah draf totebag. Kami tetap gunakan kertas gam untuk pastikan totebag ini tahan lama dan tak mudah koyak atau rapuh!

Owl yang di gunakan sebagai penyeri totebag ni.. Kawaiii!!!!

Ni masa proses dah siap jahitan kedua-dua belah. Then baru start nak jahit zip & cantumkan totebag ni.

Kita zoom sikit. 

Maaflah tentang kualiti gambar sebab masa ni kami hanya menggunakan telefon Samsung Y. Itu je dapat grab time ni. Insya Allah kami sentiasa belajar untuk skill gambar yang lebih baik.

Untuk makluman korang, totebag ni menggunakan material utama seperti KAIN FELT + KAIN COTTON + KERTAS GAM. Untuk bahagian luar, kami menggunakan kain felt manakala untuk bahagian dalam dan tali pemegang kami menggunakan kain cotton + kertas gam! Ini adalah untuk menjamin keteguhan totebag ni.

Amacam, bergaya tak? Korang confirm berminat kan?
Jangan lupe, tempahan sudah di buka! Slot untuk bulan Januari 2016 & Febuari 2016 ni still ada kosong lagi. Sempat lagi nak submit order.

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

6 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)