Friday, January 15, 2016

Group Facebook kami kena BLOCKED!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sepertimana sedia maklum bahawa kami tak dapat nak update koleksi Handbag kami di sebabkan beberapa masalah teknikal. Tapi sebenarnya masalahnya datang dari Facebook sendiri!

07-01-2016 lepas kami just sempat update 3 koleksi sahaja dalam group then terus kena BLOCKED!! Kami sendiri pun tak berapa pasti kenapa...
Kami ingatkan di sebabkan Facebook tengah ramai orang guna so sebab itulah jadi macam itu. So, kami update entry dalam Blog. Bila share ke Facebook Munirah Mustafar dan Page Facebook QasehMuslimah.Munirah semua tu lepas. Tapi bila nak share ke group & mana-mana group, tak boleh! Kami kena BLOCKED!!

Dapatlah 'surat cinta' dari Facebook ni...



 Kami di maklumkan bahawa proses BLOCKED ni bermula pada 07-01-2016 hingga 14-01-2016! Lama tu... Kami ni dah la business kecil-kecilan je. Duit itulah nak bayar pinjaman belajar, nak buat modal pusingan... 
 
Dugaan di awal tahun 2016... Alhamdulillah... Mula-mula tu sakit hati & geram juga, tapi cuba rilexkan kepala & fikir positif. Maybe Allah s.w.t nak bagi kami rehat 1 minggu untuk manage & plan business dulu. Then start promote balik... Maybe lepas ni rezeki kami semakin bertambah selepas semua dugaan ni... Insya Allah...
 
Di harap korang semua faham apa yang telah berlaku. Sebabnya ramai bertanyakan kepada kami "Nape takde update stock baru? Dah tak jual handbag ke?" 

Insya Allah start 15-01-2016 ni kami update semula semua koleksi handbag baru... Semuanya cantik-cantik & murah!!! Tapi kalau still berlaku lagi perkara yang sama, alamatnya kami terpaksalah open 1 facebook baru, just untuk jualan QM-M je...
Doa-doa kan yang terbaik untuk kami...

Jangan lupe, tempahan sudah di buka! Slot untuk bulan Januari 2016 & Febuari 2016 ni still ada kosong lagi. Sempat lagi nak submit order.
 
Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
 
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)